Knopen en Haat van de schrijfster Penelope Sky

Knopen en Haat

Dit boek is het tweede deel van een 3-delige serie over Pearl en Crow.

Samenvatting

Het tweede deel van de knopen serie begint ermee dat Pearl haar doel om terug te keren naar haar oude leven kwijt is. Dit komt door het verraad van de liefde van haar leven, voordat alles overhoop werd gegooid. Hierdoor verliest ze het geloof in een fijne toekomst, de overlevingsdrang en haar vechtlust, nu voelt ze zich alleen en kan het haar niet meer schelen wat er met haar gebeurd. Ten slotte is er niets om naar terug te keren. Cane heeft zijn wrok nooit opzij kunnen zetten en heeft Pearl iets ergs aangedaan, dit maakt Crow nog zorgzamer en vriendelijker naar Pearl toe. Dan besluit ze haar knopen in te zetten om haar leven prettiger te maken en naar haar hand te zetten, ze heeft toch niets om voor terug te keren. Hopende dat op die manier Crow meer aan haar toe zal geven. Je voelt gewoon de chemie tussen beiden. Helaas verwerpt hij haar liefde voor hem, dit maakt dat ze wederom een reden heeft om zo snel mogelijk voor haar vrijheid te werken. Het einde is een echte cliffhanger en je wilt echt graag weten hoe het verder gaat.

Mijn mening

Verheugd was ik om verder te mogen lezen over de avonturen van Pearl en Crowe, ook dit verhaal boeide me mateloos, sloot mooi aan bij het eerste deel. Crow is in dit deel nog steeds mijn favoriete personage. Hij probeert te verbergen dat hij zorgzaam en sympathiek is, maar mij houdt hij niet voor de gek. Dit boek in achter elkaar uitgelezen, kon het niet wegleggen. Het boek is minder hard dan het eerste deel en dat maakt het minder intens en stockerend.

Conclusie:                                                                                                                                                                                           Dit verhaal geeft veel meer prijs over de innerlijke problemen van de twee hoofdpersonen. Het is een heerlijk, spannend en ook sexy boek. Gemakkelijk te lezen. Het is zeer zeker de moeite waard om te lezen.

Zelf geef ik dit boek ook 4 ½ sterren, omdat ik verslaafd raak aan deze auteur en het genre en niet kon stoppen met lezen.

Met dank aan Hartwick Publishing voor het vooruitlees exemplaar van Knopen en Haat.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.