Knopen en Pijn van de schrijfster Penelope Sky

Knopen en Pijn

Dit boek is het derde deel van een 3-delige serie over Pearl en Crow.

Samenvatting

Ze is terug in New York en heeft de ballen om haar ex-vriend en reden van haar slavernij te confronteren. Ze komt erachter dat een vriendje uit haar schooltijd haar is gaan zoeken met behulp van de politie en dat hij diegene is geweest waardoor de politie bij Crow op de stoep stond. Ze begint iets met hem op te bouwen maar helaas blijft hij haar zien als een slachtoffer en kan niet tegemoet komen aan haar verlangens.

Crow heeft haar in de tussentijd in de gaten gehouden via de zender in haar been. En krijgt te maken met een emotie die hij nog nooit heeft ervaren: jalousie. In een vlaag daarvan gaat hij Pearl opzoeken en dwingt haar de laatste knopen te gaan verdienen. Zij wil eerst schoon schip maken met  Jason. Crow kan nog steeds haar gevoelens niet beantwoorden en Pearl weigert met hem mee te gaan naar Italië. Wanneer Crow onderweg is naar Toscane wordt Pearl wederom ontvoerd dit keer door de handlangers van Bone, ze heeft nog net de tijd om Crow te waarschuwen.

Crow zit in het vliegtuig en is wanhopig dat hij niets kan doen aan de ontvoering van Pearl, maar zijn broer brengt hem tot rede en ook dankzij de zender in haar been kunnen ze haar volgen. Pearl geeft niet op en vecht voor haar leven. Vanaf hier zie je de spanning oplopen……….

Mijn mening

Dit verhaal heeft een verrassende wending en ik vond het geweldig om ze in een andere omgeving en met andere mensen te zien met de emoties daarbij. Alleen jammer dat ik mis waar het geldbedrag dat ze van haar ex-vriend afperste gebleven is en wat ze ermee gedaan heeft, net of ze met niets opnieuw moet beginnen. Het einde vind ik geweldig, wat een mooie boeken.

Conclusie:      

Ook dit boek is gemakkelijk te lezen en toch weer anders dan de vorige delen. Penelope Sky is mijn held.

Daarom geef ik dit boek 5 sterren

Met dank aan Hartwick Publishing voor het vooruitlees exemplaar van Knopen en Pijn.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.