Hebban leesclub

Beste lezer,

Jij bent gekozen als een van de deelnemers van deze leesclub en zult binnenkort het boek ontvangen. Meld de ontvangst in ‘Boek ontvangen?’ in de leesclub en zet het boek op ‘Nu aan het lezen’ op Hebban.

Leesclubcafé

Je kunt nu direct beginnen aan de eerste stap: stel jezelf kort voor in het Leesclubcafé. Dit is de plek waar we de komende weken met elkaar gaan praten over dit boek, andere boeken, lezen in het algemeen. Laat daarnaast af en toe weten hoe ver je bent met lezen. In dit onderdeel mogen geen spoilers geplaatst worden. 

Leesclubdiscussie

Ongeveer 2,5 tot 3 weken na ontvangst van het boek start de leesclubdiscussie, waar de leesclubcoördinator je aan de hand van tien leesclubvragen door een boeiende en dynamische discussie leidt. Probeer het boek voor deze datum uit te hebben.

Eindoordeel

De laatste stap in de leesclub is het plaatsen van je recensie (minimaal 150 woorden) voor de einddatum van de leesclub op de boekpagina en die te melden in Eindoordeel.
De coördinator vat al jullie input samen tot een mooi eindverslag, dat ook doorgeplaatst wordt op de homepage van Hebban.
Wij wensen jullie, mede namens de uitgeverij en de coördinator(en), heel erg veel plezier met deze leesclub.
Kijk in de leesclub voor de uiterste instapdatum van de discussie en de einddatum van deze leesclub.

Veel leesplezier!

De Hebban Crew

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.