Lingerie 1 – Muze in lingerie van de schrijfster Penelope Sky

Dit boek is het eerste deel van een 4-delige serie.

Samenvatting

Het verhaal begint met een kijkje in het lezen van Saffira uit de VS, door toedoen van een naaste is ze alles kwijt geraakt en heeft ze veel schulden op haar naam staan, daarnaast wordt ze ook nog emotioneel bedreigd. Bij toeval ziet ze een oproep om auditie te doen in Milaan, ze grijpt dit gegeven aan om te vluchten uit haar situatie. Tot haar verassing wordt zij uitgekozen uit alle vrouwen die auditie hebben gedaan en wordt ze persoonlijk opgeleid als model door Conway Barsetti de  beroemde lingerieontwerper, ook al blijft ze anoniem voor hem en staat erop om zwart betaald te krijgen.

Naast zijn werk deelt Conway geheimen samen met zijn neef, je zal denken dat ze goed doen, maar ze doet het voor geld, veel geld.

Na een succesvolle lingerieshow, voelt Saffira zich genoodzaakt om te vluchten, daar ze bekend is geworden. Helaas komt ze daardoor in nog grotere problemen en uiteindelijk is ze genoodzaakt om Conway in alles tegemoet te komen. Dit betekend ook dat ze haar tijd door moet brengen op zijn landgoed en de enige afleiding zijn de paarden. Ze komt erachter dat ze dingen gedaan kan krijgen en daardoor voelt ze zich beter. Helaas brengt de neef van Conway een gerucht over waardoor ze doodsbang wordt.

Mijn mening

Ik heb de verhalen over de ouders van Conway ook gelezen en vond het leuk om aan de volgende generatie te beginnen. Helaas kwam ik ze niet tegen in dit eerste deel, maar hoop ze in andere delen weer tegen te komen, benieuwd ben ik naar hoe het verder met hun gegaan is. Toch was het leuk om een hele andere Barsetti te leren kennen, Conway is heel anders dan zijn vader en moeder. Wat zijn karakter mooi maakt is dat hij niet een stereotiep modeontwerper is, maar dol is op vrouwen en ze daarom mooi wil aankleden. Het verhaal van Saffira komt mij wel realistisch over, ik kan me goed voorstelling dat deze dingen gebeuren. Ook ik zou wegvluchten van een dreigende situatie.

Conclussie

Al met al, is het een totaal ander verhaal, dan het beeld dat ik van te voren had gevormd. . Het is een fijn, iets minder spannend dan over zijn ouders en ook toch ook sexy boek. Gemakkelijk te lezen. Het is zeer zeker de moeite waard om te lezen.

Zelf geef ik dit boek ook 4 ½ sterren, omdat ik verslaafd ben geraakt aan deze auteur en het genre en nog steeds niet kon stoppen met lezen.

Met dank aan Hartwick Publishing voor het exemplaar om te recenseren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.