Lingerie 2 – Schoonheid in lingerie van de schrijfster Penelope Sky

Dit boek is het tweede deel van een 4-delige serie over Conway en Saffira.

Samenvatting

Het verhaal begint met Saffira die haar tijd doorbrengt in de stallen van het landgoed van Conway Barsetti, ze heeft het daar erg naar haar zin en verzet zwaar werk. Dan komt Conway zijn familie op bezoek en beveelt hij haar op de kamer te blijven en zich niet te laten zien. Wanneer hij met zijn vader terugkomt naar zijn huis, is hij woedend om Saffira bij zijn moeder en zus te zien zitten. Hij had nooit verwacht dat ze tegen hem in zou gaan. Door deze actie zijn de rollen omgedraaid en heeft zij ineens de touwtjes in handen, dit tot groot ongenoegen van Conway. Toch wordt het op de een of andere manier beter tussen beiden, daar ze een soort van wapenstilstand hebben afgesproken met meer respect voor elkaar.

Wanneer het weer goed voelt tussen de twee in Conway zijn hoofd, krijgt hij weer inspiratie voor nieuwe lingerie en neemt hij zijn Muze weer mee naar Milaan om dit uit te werken. Daar aangekomen wordt Conway door de modellen op zijn wang gekust en dat maakt Saffira jaloers, dit vindt hij wel leuk. Ze helpt hem met de nieuwe lingerie te maken en ook daar is de seksuele aantrekkingskracht aanwezig. Dan overkomt hem iets wat hij normaal nooit zou doen en gedaan heeft in zijn werkkamer.

Conway heeft veel moeite met het idee dat Saffira macht over hem heeft en ook met het gevoel dat hij heeft doordat zijn zus vriendinnen wil zijn met zijn Muze. Ook drukt de leugen zwaar op hem. Zijn bezitterigheid komt sterk naar boven als zijn zus haar uitnodigt voor een uitje met haar vriendinnen in de zaak van hun oom. Toch blijft hij zich op een dusdanige manier opstellen dat ze het gevoel heeft dat ze niets voor hem betekend. Dan maakt hij een grote fout, waardoor ze niets meer van hem weten wil en dat vindt hij vreselijk en zijn werk lijdt hier heel erg onder.

Ineens wordt Saffira door een onbekend nummer gebeld, wat heel erg ongewoon is omdat alleen Vanessa haar nummer heeft en krijgt ze een genereus aanbod wat haar versteld doet staan, ze gaat hier vooralsnog niet op in.

Mijn mening

Dit boek staat bol van de erotische scenes, soms bekroop me het gevoel dat het me iets teveel van hetzelfde was en dat ik eroverheen wilde lezen, doorgaan met het daadwerkelijke verhaal. Het is ook duidelijk te lezen dat het vertaald is door een Vlaamse vertaalster en dat er daarom soms een huh-momentje was. Het personage Saffira is een sterke persoonlijkheid die haar eigen plan trekt, niet over zich heen laat lopen en zich niets laat welgevallen door Conway en dat is een pré. Ook geweldig dat de rest van de familie weer aan bod komt.

Conclussie

Het is (misschien) nog steeds een minder spannend verhaal dan de vorige die ik mocht lezen, maar toch kan ik niet wachten op het vervolg. Het is toch zeker de moeite waard om te lezen, ook omdat de ouders van de jongens terug komen in dit deel.

Dit boek krijg 4 sterren.

Met dank aan Hartwick Publishing voor het exemplaar om te recenseren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.