Arjan Alberts

Op Zaterdagmiddag 9 maart 2019 teruggekomen van de boekpresentatie van Arjan Alberts bij de Bruna te Schoonhoven, die zijn debuut maakte met Natan Z, een bloedstollende thriller. Buiten een vertegenwoordiger van Xander Uitgevers en de wethouder die als eerste het boek aangereikt kreeg was het erg druk ! En wat een uitgebreide presentatie waarbij Arjan ons een beetje meenam naar zijn verleden en ook een kijkje gaf binnen de muren van een TBS kliniek en man-o-man wat een mooie stem heeft hij, hij kan zo zijn eigen boeken in gaan spreken.

Arjan leest stukjes voor uit eigen boek.

Zodra ik dit boek uit heb en de recensie heb gemaakt, zien jullie het op de website verschijnen.

Met dank aan Arjan

Ook leuk dat ik daar Shirley Pellikaan van Samenlezenisleuker tegenkwam. Zo konden we foto’s uitwisselen en voor elkaar maken.

Samen met Shirley


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.