Lava Als het vuur in een vrouw ontvlamt van de schrijfster Fenne van Heemstede

© 2018 Ambilicious, Breda     ISBN 978-94-92551-46-7     Genre:  Erotische roman

Samenvatting

Dit boek gaat over Fleur een levenslustige jonge vrouw die samen met haar partner een kunstgalerij runt. Ze is een beetje preuts toch hebben ze na al die jaren nog steeds een liefdevolle fijne seksuele relatie, maar hij wil meer, meer variatie in hun seksleven en ook in de kunstgalerij die hij wil uitbreiden met erotische kunst.

Daniel heeft haar wel aan het denken gezet en het laat haar niet los. En dat zorgt ervoor dan ze bij hun thuis een aantrekkelijke fysiotherapeute uitnodigt om bij Daan zijn pijnlijke nek te laten masseren, met de achterliggende gedachte dat het wel eens op wat meer zou kunnen uitdraaien voor haar man. Dit naar aanleiding van gesprekken die ze al eerder met Joy heeft gehad. Deze gesprekken hebben Fleur geamuseerd maar ook enigszins geprikkeld. Ondanks bedenkingen, zeker na surfen op internet, heeft ze haar toch uitgenodigd. Daniel is meteen gecharmeerd van Joy. Tijdens het masseren van zijn rug wordt de sfeer een beetje intiem en besluiten de dames na een lichte aarzeling, door onzekerheid van Fleur, Daan te verrassen. En het wordt een fijne erotische gebeurtenis.

Daarna verandert Fleur zo langzamerhand in een liefhebber van verleiden en verleid worden en deelt ze dit met veel liefde met haar man. Als het ware leeft ze meer op en staat open voor dingen waar ze nooit eerder aan heeft durven denken. Ondanks de vlinders die ze krijgt door de mannelijke en soms vrouwelijke aandacht, is ze soms ook een beetje terughoudend omdat Daniel een enkele keer jaloers blijkt te zijn, ook al komt deze nieuwe ontdekkingsreis bij hem vandaan.  

Enkele van de nieuw verworven contacten worden vrienden waar ze nog fijne erotische avonturen mee beleven in het jaar waar dit boek over gaat.

Mijn mening

Dit boek is hoewel heel erotisch, erg vrouwvriendelijk geschreven. Het is op zo’n manier gebracht dat je de respectvolle liefde in hun relatie gewoon kan voelen en ook de gunfactor om er andere personen bij te betrekken. Daarnaast is het niet alleen rozengeur en maneschijn soms toch een beetje jaloezie en achterdocht. Duidelijk niet de bedoeling om achter elkaar door te lezen, het kan per hoofdstuk. Een ander boek tussendoor lezen kan gemakkelijk, zoals ik zelf gedaan heb.

Conclusie

Dit boek is een ode aan liefdevolle erotische ervaringen, zo mooi en gedetailleerd geschreven dat je het bijna zelf kan voelen. Het is uniek tussen alle andere erotische verhalen mede door de respectvolle manier van schrijven door de auteur.

Dit boek krijgt verdient! van mij 5 sterren ✪✪✪✪✪

2 Comments

  1. Dank je wel voor je fijne, mooi verzorgde recensie. Natuurlijk ben ik erg gelukkig met jouw 5 sterren, maar meer nog met het feit dat je Lava zo goed hebt aangevoeld. Dat is toch waar je als schrijver voor schrijft. Dank je wel ❤

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.