Uitnodiging high tea

Ik ben uitgenodigd voor een high tea met de auteur Renee Knight.

Mijn uitnodiging

Samenvatting

`De secretaresse’ van Renee Knight, auteur van de bestseller `Disclaimer’, is een beklemmende thriller over obsessie, verraad en ultieme wraak. In de psychologische triller `De secretaresse’ stelt Renee Knight de vraag: wie heeft de meeste macht op kantoor? Degene die het hardst praat, er het beste uitziet, het rijkst is, degene die het meeste respect afdwingt? Of is het iemand als Christine Butcher: een bescheiden vrouw die in stilte getuige is van alles wat besproken wordt, elk geheim en elk gerucht? Iemand die onopvallend informatie inwint bij degenen voor wie ze werkt, degenen die enkel zichzelf zien? Er is een slechts een dunne lijn tussen loyaliteit en verraad, en als iemand als Christine Butcher tot het uiterste gedreven wordt, kan zij zomaar de gevaarlijkste vrouw op kantoor blijken… `Voor de liefhebbers van schrijfsters als Saskia Noort en Esther Verhoef. En dan beter.’ Trouw Renee Knight (1959) werkte als regisseur en scenarioschrijver voor de BBC. In 2013 rondde ze de Faber Writing Academy af, die eerder auteurs als SJ Watson voortbracht. Haar debuut `Disclaimer’ werd een Sunday Times Bestseller #1.

Cover van haar boek

Zodra ik dit boek gelezen heb volgt mijn recensie.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.