Boekpresentatie Esther Boek 7 april 2019

Gisteren ben ik in de gelukkige omstandigheid geweest om bij de boekpresentatie van De Perfecte Moeder van EstherBoek aanwezig te mogen zijn, het was een heerlijke zonnige dag. En we konden daarom ook genieten van het mooie weer buiten.

Het was een geweldige middag waar ik meerdere geweldige mannen en vrouwen mocht spreken en tijd mee mocht doorbrengen. Dit waren voor mij interessante mensen die ik voorheen alleen maar van een profiel op facebook “kende”, hier enkele van. Waaronder Inki Kroon wat een gezellige en grappige vrouw en ze nam me ook nog op sleeptouw, ze is een van de beheerders van Thrillerlezers! op facebook en als je foto’s van de boekpresentatie wil zien, moet je zeker op deze facebookpagina gaan kijken. Dennis van Elten, wat een geweldig lieve man en zo prettig in de omgang, hij heeft ook bij WordPress een eigen website, waarover dat moet je zelf ondervinden ik ga niet alles verklappen: All of the Above.

Heerlijke foto met Inki

Natuurlijk had ik de eer om met Esther, haar man en kinderen te mogen praten, wat een open en fijne mensen. Daarnaast ook kennis gemaakt met Sandra J. Paul, schrijfster van Thriller, YA en jeugdboeken en ze heeft de uitgeverij Hamley Books. Nu heb ik de eer om met hun blogtour mee te mogen doen, waarvan Dennis ook een van de leden is. Ze heeft me ook voorgesteld aan een lieve jonge dame genaamd: Luna Van Roosen, haar boek komt uit in september, ik kijk ernaar uit.

Samen met Esther, het duurde even voor de goede foto er was, Inki maakte ons steeds aan het lachen. Heerlijk in het zonnetje, wel veel wind.

Hoewel ik het geluk had een boek had mogen ontvangen via de Thrillzone leesclub, mijn dank hiervoor is natuurlijk groot en daaruit volgt natuurlijk mijn boekrecensie, heb ik voor mijn mooie dochter ook het boek gekocht. Een goede reden om deze te kopen is dat het boek een gelijkenis heeft met mijn jeugd én een goed doel steunt: Een actie voor het vergeten kind! Alleen dit is al een goede reden om het boek aan te schaffen. Bij deze aankoop kreeg ik natuurlijk het alom gewenste Hamley Books boekentasje als goodiebag met daarin de gedichtenbundel van Annabell: Omdat leven ….. leven is. En enkele leuke hebbedingetjes, zie de foto hieronder.

Mijn “buit” van deze dag ☼

Jullie zullen wel denken, hé er staan nog twee boeken op, zie bovenin de foto. Deze mag ik lezen en recenseren van Sandra, de Engelse thriller: Dust van Joanne Carlton en de jeugdtriller: De Duistere School van Sandra J. Paul beide gekregen van Uitgeverij Hamley Books.

Met liefde geschreven, Renneke

4 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.