Donderdagavond 11 april 2019 LadiesNight Driel

Deze avond ben ik naar Driel gereden om persoonlijk kennis te gaan maken met Lis Lucassen, Stefanie van Mol en Jen Minkman.

Ze waren daar met hun eigen boeken en met de boeken van hun uitgeverijen: Tinteling Romance en Dutch Venture Publishing.

Olga Hoekstra is de stuwende kracht achter Tinteling Romance en zij vertaald ook boeken uit het buitenland, een van deze boeken is IJskoud verlangen van S.R. Grey en dit was het eerste boek dat ik gerecenseerd heb op deze site!

Ook zijn dit jaar Cole van TIJAN uitgekomen en is het boek van Rian Sevenhuijsen, Tussen licht & donker als podcast te beluisteren.


En er zijn mooie vooruitzichten in mei! Vertaalde boeken van L.J. Austin, Sara Ney en TIJAN.

Jen Minkman is de stuwende kracht achter Dutch Venture Publishing.

Het laatste deel van de Full Moon serie, nummer 6: Kies voor altijd is nu ook al te koop!

En laten we de mooie boeken over het Chicago Syndicate (Maffia) van Soraya Naomi: Fallon en Luca niet vergeten, er is nieuws! Deel 3 en 4 worden eind 2019 ook in het Nederlands uitgegeven.

De Gaia Trilogie van Miranda Peters is ook al te verkrijgen.

Lis Lucassen (Olga Hoekstra) was superlief, we hebben het ook nog gehad over het Rep-team waar ik al eerder over blogde en wat eraan gaat komen.

Ook het contact bij de kraam van Stefanie van Mol en Jen Minkman naast die van Tinteling Romance maakte mijn avond nog gezelliger. Mijn avond kon met deze drie dames die ook nog eens geweldige auteurs zijn niet meer stuk 💞.

Samen met Jen Minkman van Dutch Venture Publishing gaat Olga Hoekstra van Tinteling Romance samenwerken met de Britse uitgeverij ChocLit! En dat betekent dat er superleuke, romantische boeken a la Bridget Jones, Sophie Kinsella en Marian Keyes verschijnen. De eerste prachtige titels kun je al reserveren en verschijnen in juni.
Neem hiervoor een kijkje op de website: www.choclit.nl


Dankjewel voor het lezen van dit stukje, Liefs Renneke


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.