***Winactie!***


En de winnaar is:
artstamara
Graag ontvang ik je adresgegevens om je cadeau naar je toe te sturen.
Met dank aan Hamley Books

Zo superblij dat ik mag meedoen aan de blog tour: Upgrade van Lara Reims dit dankzij Uitgeverij Hamley Books.

Maar dat is niet alles, ik mag een unieke Hamley Books-USB-stick verloten onder mijn lezers, laat maar weten waarom je deze graag wilt winnen! Op Moederdag 12 mei maak ik de winnaar bekend.

Hamley Books is een nieuwe, dynamische uitgeverij die zich focust op zijn auteurs en hun passie voor het woord.  Die passie willen zij graag delen met hun lezers. Het logo werd geïnspireerd door hun kat Hamley, want zeg nu zelf: wat is er leuker dan een goed boek lezen in het gezelschap van je huisdier?

Hamley Books specialiseert zich in spannende en/of ontroerende Young Adult, thrillers met een bijzondere twist en intrigerende jeugdboeken (leeftijd 10+).

Hamley Books wil graag zijn eigen invulling geven aan het uitbrengen van boeken, samen met auteurs die geloven in ons concept.

Een supergelukkige Renneke

6 Comments

    1. Ik ben net de inhoud van het boek gaan opzoeken, het ziet er een zeer interessant verhaal uit. Ik zou het meteen lezen met mijn rosse kater op mijn schoot.😊
      De USB stick zou ik geweldig vinden om mijn luisterboeken op te zetten en deze af te spelen in mijn auto.🤞

  1. Doe heel graag mee… handig om alle 🐈 kattenfoto’s eens veilig op te slaan op usb en van telefoon af. Katten + boeken = perfecte combi.

  2. Het lijkt me superleuk om mee te doen! Ik heb wel een usb-stick nodig nu, met alle verhalen die ik schrijf haha. Dus hoeveel leuker zou het zijn als het er ook nog eens een is van Hamley books?! Met een superschattige kat erop 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.