De Valentines – Licht Camera Liefde van Holly Smale

Ik heb vandaag, 19 mei 2019 geplaatst op mijn Instagram-account: @renniekesbog onderstaande:

Bij deze ben ik blij dat ik deze YA van @holsmale @gottmerkinderboeken via @hebbannl mag buzzen/lezen/beoordelen en natuurlijk een recensie over schrijven. Allereerst kan ik al vermelden dat de cover erg vrolijk is. #hebbanbuzz #lichtcameraliefde #youngadult #nieuwboek #valentine #lezen #lezenisleuk #lekkerlezen #readingisgreat #reading #lekkerlezen #boek #bookaddict #booklover #bookstagram

Hieronder de omschrijving, deze heb ik overgenomen van Hebban:

De Valentines – Licht, camera, liefde is het eerste deel in de langverwachte nieuwe meidenserie van Holly Smale, ze is terug, en hoe! In deze gloednieuwe serie stelt ze de zusjes Valentine voor: Hope, Faith en Mercy. Als telgen uit een geslacht van vier generaties beroemde acteurs is de roem hun komen aanwaaien. Net als hun geld en hun schoonheid trouwens. Hope is de jongste van het stel. Ze hunkert naar het moment dat ze zestien wordt, want dan zal ze eindelijk het jetsetleven van haar zussen kunnen leiden. Maar eerst heeft ze haar zinnen gezet op de liefde – echte, alles overdonderende liefde. Het lot lijkt haar gunstig gezind als ze in de metro van Londen haar droomjongen letterlijk tegen het lijft loopt. Maar ja, in het leven loopt niet altijd alles zoals in de film – zelfs niet als je Valentine heet. Nieuwe meidenserie van de auteur van Geek Girl Licht, camera, liefde is het eerste deel in deze nieuwe meidenserie van Holly Smale. Hilarisch en hartverwarmend, met een scherp randje.

Holly Smale

Holly Smale is een Engelse schrijfster. Haar boeken uit de Geek Girl-serie zijn grotendeels gebaseerd op haar eigen jeugd, waarin ze werd ontdekt als model. Later studeerde ze Engels en besloot om schrijver te worden. Haar debuut Geek Girl verscheen in 2013, inmiddels zijn er nog twee delen in de zesdelige reeks gepubliceerd. ine h

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.