‘Verleid’ van K. Bromberg

© 2019 SVM Publishing     ISBN 9789493030077     Genre: Roman

Dit boek is het eerste deel van de Driven serie

Cover 

De cover laat een racebaan inclusief de einde race vlag met daarboven een man en een vrouw in een omhelzing zien, maar het woord ‘Verleid’ stipt in het midden.

Samenvatting

Rylee Thomas is druk met het regelen een benefiet evenement als ze zichzelf per ongeluk opsluit tijdens het ophalen van enkele spullen die nodig zijn. Voordat ze wegens claustrofobie bijna de controle verliest, wordt ze gered door een man waarvan ze het vermoeden heeft dat hij mijlenver te hoog gegrepen is voor haar. Ze reageert sterk op hem en hij verteld haar dat ze gewillig meewerkt aan de meer dan omhelsing. Dan wordt ze door haar baas aan hem voorgesteld als Donovan. Zodra ze alleen met hem is en hij toespelingen maakt verteld ze hem dat ze hem een player vindt en niet geïnteresseerd is. Hij laat zich niet uit het veld slaan en stelt een weddenschap voor. Dit is het begin van afstoten en aantrekken en veel hobbels op de weg.

Mijn mening

Aangenaam verhaal over de coureur Colton Donovan die altijd krijgt wat hij wil en dat is in dit geval Rylee Thomas, waarbij het feit dat beide karakters issues hebben niet uit de weg wordt gegaan. Alleen voor mij jammer van het einde, had zo graag verder willen lezen.

Conclusie

Leuk verhaal met de nodige ups en downs en voor de liefhebber komen er enkele Steamy scenes in voor. Prettig om te lezen wanneer je het even iets luchtiger wilt.

Extra

Ook leuk om te weten, via Passionflix zijn haar boeken verfilmd en te zien. Helaas moet je er een abonnemet op nemen.

De auteur

New York Times bestsellerauteur K. Bromberg schrijft hedendaagse romans die bestaan uit een mix van zachtaardigheid, emotie, verleiding en een beetje realiteit. Ze houdt ervan om te schrijven over sterke heldinnen en beschadigde helden die wij allereerst haten, maar uiteindelijk leren lief te hebben.
Een moeder van drie, waardoor ze haar romans tussen school- en voetbaltijd schrijft met haar laptop op sleeptouw.

Mede door het dertien in een dozijn gehalte krijgt dit boek van mij 4 sterren ✪✪✪✪.

Met dank aan SVM Publishing voor het exemplaar om te recenseren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.