‘Mason – Verboden Passie #1’ van Linda Kage

© 2019 SVM Publishing     ISBN 9789493030176     Genre: New Adult

Dit boek is door Linda Kage uitgebracht in © 2013 en de oorspronkelijk buitenlandse titel is: Price of a kiss. En komt op 18 juni 2019 in bij ons in de verkoop.

Cover 

De cover laat heel eenvoudig een jonge man en een jonge vrouw zien beiden met hun ogen dicht. De jonge man geeft haar een ingetogen kus op haar voorhoofd.

Samenvatting

Het verhaal begint met Mason die 18 jaar jong is en door omstandigheden gedwongen een draai aan zijn leven geeft, waar hij tevoren niet voor gekozen zou hebben.

Reese Alison Randall is verhuisd naar de andere kant van het land om aan een stalker met extreme neigingen te ontsnappen en heeft haar identiteit veranderd. Ze leeft bij haar familie op het erf, boven de garage in een leuke woning en gaat in hetzelfde plaatsje naar school. Op de eerste schooldag kan ze haar ogen niet afhouden van een oogverblindende jongen en haar nichtje probeert haar hem uit het hoofd te praten. Verteld dat hij niet goed voor haar is en waarom ze dit vindt. Toch lijkt het erop dat Reese en Mason naar elkaar toegetrokken te worden.

Mijn mening

Wat een bijzonder verhaal over keuzes die je ontnomen zijn en de moeite die het kost om dit weer recht te breien, waarbij het erg bemoeilijk wordt door lastige en gemene externe factoren. Tevens een verhaal over liefde die het wint van angsten veroorzaakt vanuit het verleden.

Conclusie

Voor diegenen wie eens een iets ander verhaal willen lezen kan ik dit boek van harte aanbevelen. Het is een heerlijk goedlopend verhaal met het nodige drama en enkele actuele thema’s. Niet te zoet en zeker niet te intens. Precies goed om een new adult te zijn.

Extra

Linda Kage heeft de Forbidden Men Series geschreven deze bestaat uit tien boeken, waarvan ‘Price of a kiss’ a.k.a. ‘Mason’ de eerste uit de serie is.

Een heerlijk boek dat van mij 5 sterren verdient ✪✪✪✪.

Met dank aan SVM Publishing voor het exemplaar om vooruit te lezen en te recenseren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.