Blogtour ‘Zomer in Carrick Park’ van Kristy Ferry

© 2019 Choc Lit NL    ISBN 9781386953869(epub)     Genre: Roman

Dit boek komt op 17 juni 2019 op de markt.

Cover 

De cover van ‘Zomer in Carrick Park’ past bij het boek, de rozenblaadjes met een veld bloemen, twee mensen in trouwkleding voor het hotel in de verte.

Samenvatting

Er wordt begonnen met een mooi gedicht genaamd ‘The Bride-Cake’ van Robert Herrick (1648).

Rosa Tempest is de oudste van drie zussen  en werkt in het Carrick Park Hotel als senior receptioniste. Haar beide zusjes Angel en Jessie hebben beide een vaste relatie en ze hebben goede verstandhouding met hun oudere zus. Zelf heeft ze gekozen voor een leven zonder partner en ze woont in een klein rijtjeshuis in een ‘gesloten’ dorpje in Schotland, wat ze erg vindt passen bij haar eigen persoonlijkheid.

Joel Leicester is de getuige bij het huwelijk van zijn vriend Luke, die duidelijk zelf niets voor zijn voorgenomen huwelijk doet en alles waar Joel niets voor hoeft te regelen aan zijn toekomstige vrouw en haar moeder overlaat. Dan vraagt Luke om een laatste gunst en daarvoor moet hij naar het Carrick Park Hotel om daar iets romantisch te regelen voor Luke en  Erica hun huwelijksnacht.

Onderweg naar het hotel is Joel erg cynisch aan het overpeinzen of het huwelijk in het algemeen al het gedoe eromheen waard is en is hij blij dat hij 6 jaar terug de dans ontsprongen is.

Rose heeft dienst en zet net een stapel boeken recht als Joel binnenkomt om de gunst van zijn vriend te regelen, zodra ze hem ziet blijkt dat ze elkaar 6 jaar geleden voor het laatst hebben gezien en gesproken omdat Rosa hem uit haar leven heeft verwijderd nadat ze van een vakantie terugkwamen en zijn verloofde bij hem thuis op hem wachtte.

De rest ga ik natuurlijk niet verklappen.

Mijn mening

Heerlijk luchtig geschreven roman waar ik zeker met het zomerse weer erg van kon genieten.

Conclusie

Wanneer je houdt van romantiek met goed uitgedachte personages, zou ik zeggen ga hiervoor! Gewoon een heerlijke goodread. Er is gewoon niets op aan te merken.


Dit boek krijgt 5 sterren ✪✪✪✪✪.

Met dank aan Tinteling Romance en Kirsty Ferry voor het exemplaar om te recenseren.

Hieronder een playlist die ik gemaakt heb voor Rosa en Joel, deze is in overeenstemming met de verhaallijn.

Flaws and all (I’m a bitch in the afternoon.
Every now and then without warning
)

Elvis Costello – She (“She may be the face I can’t forget. The trace of pleasure or regret. May be my treasure or the price I have to pay )

Yo – One in a million (“Girl you’re so one in a million. You are. Baby you’re the best I ever had. Best I ever had and I’m certain that there ain’t nothing better. No there ain’t nothing better than this”)

Christina Perri – A thousand years (“I have died everyday, waiting for you Darling, don’t be afraid, I have loved you for a thousand years”)

Ed Sheeran – Kiss me (“Kiss me like you wanna be loved”)

Whitney Houston – I believe in you and me (“I will never leave you out. I will always let you in”)

Sara Bareilles – I choose you (“My whole heart, will be yours forever. This is a beautiful start to a lifelong love letter”)

Jess Glynne – Real love (“This is real, real, real, real love”)

James – At last (“At last my love has come along. My lonely days are over and life is like a song, oh yeah”)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.