Blogtour Shay ‘ik haat dat ik van je hou’ van Tijan

© 2019 Tinteling Romance    ISBN 9781386595663     Genre: New Adult

Dit boek is door haar uitgebracht in © 2017 en de oorspronkelijk titel is: Hate to Love You.

Cover 

De cover is mooi uitvoert in bruintinten met een bovenlichaam van een zo te zien mooie vrouw erop, waarbij ze opzij kijkt met haar haar over haar gezicht, waardoor het lijkt of ze zich afwent.

Samenvatting

Shay ‘ik haat dat ik van je hou’ gaat over Kennedy Clark die het voornemen heeft om tijdens haar nieuwe studie als eerstejaars volgens regels te gaan leven: Geen knappe jongens. Geen drama. Nieuw jaar, nieuwe plek, nieuwe ik.

Maar als de populaire, sexy aanvoerder van het football-team Shay Coleman aan haar verteld dat haar broer heeft gevraagd om op zijn zusje te passen en met haar in een groepje zal moeten samenwerken voor de eindpresentatie van het semester bij het college politieke wetenschappen, is ze super bewust van hem en heeft ze het gevoel dat ze hem haat, daar gaan haar eerste twee regels mede doordat ze niet bij hem uit de buurt kan blijven.

Toch doet ze er alles aan om uit zijn buurt te blijven en als er samengewerkt moet worden doet ze dat samen met Raymond Linde, hij is de verdediger van hetzelfde football-team, zit ook in hun samenwerkingsgroepje en raakt bevriend met hem.

De aantrekkingskracht wint het en ze geeft toe aan deze gevoelens, die sterker worden dan ze had verwacht. Toch wil ze dat de buitenwereld niet weet dat ze überhaupt iets met Shay heeft en hij gaat daarin mee. Totdat nare gebeurtenissen Kennedy overkomen en dan blijkt Shay haar rots in de branding.

Mijn mening

Kennedy Clark heeft het een en ander meegemaakt, sluit zich bewust af van iedereen zelfs van haar vriendin, heeft dynamiek en bijt op een ietwat vreemde manier van zich af. Ze wikt en weegt alles in haar hoofd. Het leuke aan haar is dat ze duidelijk kan maken wat ze wil, ook al komt het niet altijd goed haar mond uit. Toch had ik graag iets meer, uitgebreider over haar willen lezen tenslotte is ze het hoofdpersonage.

Shay Coleman, man o man, wat een heerlijke vent!

Conclusie

Het eerste hoofdstuk is een beetje rommelig geschreven, ik moest het overlezen om het te begrijpen, daarna ging het beter. De belevenissen en de beproevingen van Kennedy hebben er wel voor gezorgd dat je heerlijk van het verhaal kan genieten. Ook maakt de superhunk Shay veel goed. Het verhaal gaat over vertrouwen, vriendschap, familie en liefde met een beetje meer.

Tijan Meyer heeft al twee boeken in het Nederlands vertaald, haar eerste boek was Cole ook door Tinteling Romance uitgebracht.

Dit boek krijg 4 sterren ✪✪✪✪.

Met dank aan Tinteling Romance en Tijan voor het exemplaar om te recenseren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.