‘The Broken Throne’ – Victoria Aveyard

© 2019 Uitgeverij Harper Teen        
ISBN 978 0 06 242302 3        
Genre: Fantasy/YA
Uitvoering: Paperback Engels

Dit is het vijfde deel van de Red Queen Collection en ik mocht meelezen in de leesclub:  

Leesclub
https://www.hebban.nl/spot/epic-reads-5-broken-throne

LEESCLUB

Epic Reads #5 – Broken Throne

Cover 

De cover is prachtig met een gebroken kroon op erop, het verhaal zal duidelijk maken waarom! Ook de kleurkeuze van het paars is naar mijn mening geweldig gekozen.

Samenvatting

Dit boek bevat vele korte verhalen. Een gaat over de relatie tussen Mare en Cal en wat zijn moeder ermee te maken heeft. Een andere over Evangeline en Farley, waarbij de Evangeline uitgebreid aan bod komt. Dit moet je zelf gaan lezen omdat ik geen spelbreker en pretbederver wil zijn.

Mijn mening

Het is een boek met veel korte verhalen, dit maakt het interessant. De inhoud gaat over onderlinge relaties, drama’s, moeilijke beslissingen en politiek. Het kwam bij mij over als een boek dat met liefde gemaakt is door de schrijfster.

Conclusie

Het boek is aangevuld naast de verhalen met als extra een organogram, landkaarten, geweldige notities en tekeningen. Het lezen in het Engels moet je wel liggen, is dit geen probleem, dan zal ik zeggen ga ervoor. Het mag dan een dik boek zijn , maar het leest wel gemakkelijk door. Mocht je de vorige boeken niet gelezen hebben, dit boek kan je lezen zonder de eerdere, wees wel gewaarschuwd hier komen spoilers in voor betreffende de vier andere boeken.


Dit boek krijgt van mij 4 sterren ✪✪✪✪.

Met dank aan Hebban Epic Reads voor het exemplaar om te recenseren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.