‘De Baas’ – Vi Keeland

© 2018 Uitgeverij Volt       
ISBN 9789021414638         
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book

Van deze auteur zijn er twee boeken vertaalt in het Nederlands; het korte verhaal ‘In de lift’ en deze roman.

Cover 

De cover laat een slanke man in een pak zonder stropdas met zijn bovenste knopen los zien. Deze man kan heel goed model staan voor de titel: De Baas, een dirty office romance. Het is meteen duidelijk dat de cover zowel als de achterflap aantoont dat dit boek gaat over een romance met iets meer.

Samenvatting

Chase Parker zorgt dat een erg saaie date van Reese Annesley een grappige twist krijgt, door zich voor te doen als een bekende en ze hilarische letterlijk uit de duim gezogen fantasieverhalen uitwisselen. Als ze later op de avond beiden hun eigen weg gaan gaat Reese ervanuit dat ze elkaar nooit meer zullen zien. Omdat ze wegens omstandigheden een andere baan zoekt en vindt komt ze er op haar eerste dag achter dat haar nieuwe baas niemand anders is dan: Chase Parker.

Chase laat Reese direct weten dat hij erg gecharmeerd is van haar en Reese verteld hem dat ze een vriend heeft, dit is niet geheel naar waarheid maar ze wil een grens trekken. Ze geeft aan geen baas-collega relatie te willen. Dit schrikt hem niet af, zal het hem lukken om haar toch over te halen?

Mijn mening

Het sterke aan dit verhaal is dat er vele facetten in voorkomen, luchtige, serieuze, grappige en trieste. Ook erg afwisselend door de terugblikken in tijd en die laat zien dat je eigenlijk niet kan vluchten voor je verleden, maar deze moet kunnen plaatsen. Toch is het geen moeilijk boek om te lezen en ben ik wel enthousiast over haar schrijfstijl, het verveelt niet ook al weet je van tevoren hoe het verhaal zal eindigen als een ware feelgood.

Conclusie

De Baas is een buitengewoon verhaal over twee mensen die elk hun eigen trauma’s hebben en elkaar uiteindelijk toch vinden.

Vi Keeland

Met miljoenen verkochte boeken zijn haar tot nu toe vierentwintig titels in meer dan honderd bestsellerlijsten in Amerika verschenen en zijn ze momenteel in zesentwintig talen vertaald. Ze woont in New York met haar man en hun drie kinderen, waar ze haar nog lang en gelukkig leeft met de jongen die ze op haar zesde jaar ontmoette. Hieronder enkele van haar boeken die standalone zijn, sommige schreef ze samen met Penelope Ward.

Dit boek krijg door de meerdere aspecten sterren 5 ✪✪✪✪✪.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.