‘E&M Liefde op de vlucht’ – Lissa Kemp

© 2019 Lissa Kemp         
ISBN: 1230003289846         
Genre: Feelgood/roman
Uitvoering: E-book

Dit e-book kreeg ik van Lissa Kemp, ze plaatste een oproep dat ze op zoek was naar boekbloggers om haar boek te lezen en te recenseren. Ik ben op haar verzoek ingegaan en had al snel een mail ontvangen met haar e-book. Dit boek is haar debuut en hieronder mijn recensie!

Cover 

De cover laat een gedeelte van een hoofd met blauwzwart haar en bovenlichaam zien, waarbij het bovenlichaam subtiel roze rozen laat zien.

Samenvatting

Emma Donkervoort krijgt een brief uit Engeland geschreven door de vriendin van haar moeder Diane Wilder. Hierin staat dat haar moeder op sterven ligt en haar dochter Emma wil zien, de vliegticket naar Londen is bijgevoegd en er is een hotelkamer gereserveerd. Ze wil eigenlijk niet gaan omdat haar moeder haar toen ze vijf jaar was achtergelaten heeft bij haar aan alcohol- en gokverslaafde vader, waardoor ze een nare jeugd heeft gehad. Haar vader is al overleden en ze is zelf alleenstaande moeder. Toch gaat ze mede dankzij een knappe man die haar eigenlijk onbewust belet terug te gaan naar huis. In het ziekenhuis in Londen heeft ze nog maar de kans om haar moeder twee keer te zien voordat ze overlijdt. Wegens omstandigheden kan ze niet bij de begrafenis in Schotland aanwezig zijn en komt er achter dat er geheimen voor haar waren. Dan krijgt ze van de vriendin van haar moeder een vliegticket op datum en hier geeft ze gehoor aan. Hierna volgen onthullingen over haar moeder, een kans! en meerdere gebeurtenissen.

Mijn mening

E&M is een heerlijke feelgood. Er gebeuren enkele in eerste instantie onverklaarbare zaken, waardoor je meer wilt weten. En dan de aandacht voor Emma van twee totaal verschillende mannen, dit maakt het ook leuk om verder te lezen. Ik heb er echt van genoten.

Conclusie

Het is een heerlijk boek, leest erg prettig. Het boek gaat ergens over, een echt verhaal over mode, romantiek, bovennatuurlijke gebeurtenissen en een beetje drama met een plezierig einde.

De auteur

Naast schrijven heeft ze iets met mode. Deze passie loopt als een rode draad door haar boeken. Boek in meervoud, ja, want het tweede verhaal is bijna klaar en ook hier heeft de hoofdpersoon iets, zeg maar veel, met fashion. Wat je nog meer kunt verwachten? Romantiek, ambitieuze vrouwen, spanning, humor. Haar boeken zijn feelgoods maar allesbehalve voorspelbaar en oppervlakkig. Verleden, heden en toekomst komen samen in een verrassende ontknoping. 


Dit boek krijgt 5 sterren ✪✪✪✪✪.

Met dank aan Lissa Kemp voor het exemplaar om te recenseren.

E & M  Liefde op de vlucht is nú als e-boek te koop. Lees eerst de preview of bestel het boek direct:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.