EXCLUSIEVE JLA-RELEASEPARTY! 10-07-2019

Op 28 juni 2019 stond deze uitnodiging op facebook bij de pagina van Zomer & Keuning:

EXCLUSIEVE JLA-RELEASEPARTY!

Fans van Jennifer L. Armentrout opgelet!

Heb jij 10 juli nog ruimte in je agenda? En wil je bij een supertof evenement zijn in Utrecht?

Op 23 juli verschijnt THE DARKEST STAR, het eerste deel van de waanzinnige nieuwe ORIGIN-serie van Jennifer L. Armentrout. Wij kijken er zo naar uit dat we twee weken van tevoren al een exclusief voorproefje gaan nemen, en jij kunt daarbij zijn. Hoe? Stuur NU een mail naar info@zomerenkeuning.nl met Ja, ik ben erbij! Er is maar beperkt ruimte, dus aarzel niet. Als je tot de geluksvogels behoort, krijg je 4 juli een mail met alle info over deze middag. Het programma begint om 16.00 uur en duurt tot ca. 18.00 uur. Dit wil je niet missen!

Hier heb ik natuurlijk op gereageerd, ik hou van haar boeken of het nu NA is of fantasy, maakt mij niet uit, haar schrijfstijl is geweldig.

Superblij was ik toen ik op 4 juli onderstaande mail ontving:

Hi Renneke,

Wat leuk dat je je opgegeven hebt voor de JLA-Release Party! Hierbij nodigen we je graag uit om bij ons op de uitgeverij te brainstormen over The Darkest Star en de verschijning van deze nieuwe Armentrout alvast te vieren met leuke sprekers én een heuse JLA-quiz.

Alle belangrijke gegevens op een rijtje:

Wanneer: woensdag 10 juli

Hoe laat: 16:00 – 18:00. Je bent vanaf 15:45 welkom.

Waar: Herculesplein 96, Utrecht. VBK Media bevindt zich in gebouw B, bij binnenkomst van het pand meteen links. Je kunt je melden bij de receptie op de 1e verdieping.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en we hopen je woensdag te mogen verwelkomen.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

Namens Team Z&K,

Thyrze van Onna

Marketing uitgeverij Zomer & Keuning

Het werd een supergezellige middag met vragen over Jennifer L. Armentrout, haar eerdere boeken, een vragenlijst om na te gaan wie het meeste van haar weet, lekker gebak met de afbeelding van het boek en als kers op de taart de kennismaking met Jantine van den Bosch. Ze is actrice, stemactrice en presentatrice. Aanwezig was ze omdat ze de Lux-serie heeft ingesproken als luisterboek. Wat was ik daar blij mee, ik had deze geluisterd (na de boeken gelezen te hebben) en vind haar stem prettig om te horen. Hieronder het stukje dat ik gefilmd heb.

De stem van Jantine van den Bosch, ze leest het eerste stukje voor.

Tip de muis en zijn moeder.

Ze vertelde ook dat ze de stem van de moeder van Tip de muis! heeft ingesproken, laat Ivy daar nu een grote fan van zijn. Ook spreekt ze een stem in voor de Nederlandse versie van de nieuwe Netflix-serie The Dark Crystal vanaf 30 augustus 2019 te zien. Dit zijn nog maar twee voorbeelden van haar kunnen. Zie ook haar website.

Aan het einde van dit alles hebben we nog foto’s gemaakt als toevoeging aan de vragen en/of opmerkingen die we aan Jennifer L. Armentrout hebben geschreven. En een groepsfoto van ons allen met ons bedankje voor de komst en het meedoen, deze zal ik later toevoegen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.