Blogtour ‘De bijles – Hoe sla je een hufter aan de haak #1’ – Sara Ney

© 2019 Tinteling Romance   
ISBN 9781386998549    
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book

De serie ‘Hoe sla je een hufter aan de haak’ bestaat uit vijf boeken, waarvan dit de eerste is. Hieronder de cover van de Amerikaanse versie door Sara Ney.

Cover 

De cover laat je kwijlen, tja kan er niets aan doen. Een heerlijk wasbordje om je aan te vergapen ♡.

Samenvatting

Jameson, James zoals ze zichzelf noemt zit in de bibliotheek van de campus wat haar toevluchtsoord is. Hier vindt ze gewoonlijk haar rust behalve deze keer, er zitten vier concentratie verstorende jongens aan een tafel vlak bij de ingang. Haar aandacht is voorzichtig op dit viertal gericht en ze is deze jongens kritisch aan het bekijken.

Een van de jongens Zeke wacht op iemand die hem bijles gaat geven en ze denken dat James dat misschien kan zijn. Hij probeert Sebastian, Osborne, Oz voor zijn vrienden over te halen omdat deze aanvoerder van het worstelteam is om naar James toe te gaan daar hij zelf niet durft. Ze zijn onderling grofgebekt en oppervlakkig en beoordelen haar op haar truttige uiterlijk. Uiteindelijk gaat Oz naar haar toe en ze is hem voor: ‘Ik geef geen bijles, dus doe geen moeite.’ Toch blijft hij om haar heen dralen en probeert een gesprek aan te knopen ook al kijkt ze hem totaal niet aan. Hij voelt zich daardoor totaal genegeerd en dat is hij totaal niet gewent. Dan gaat hij in op een weddenschap om haar zover te krijgen dat ze: ‘… en ik durf te wedden dat je die mond van haar niet in de buurt van jouw pik krijgt, of waar dan ook op je lijf Daar durf ik wel honderd dollar op te zetten.’ Daar hij het geld wel kan gebruiken en het bedrag verhoogd heeft naar vijfhonderd dollar, gaat hij de weddenschap aan.

Hij gaat op haar af en ze doet er alles aan om hem te negeren. Hij probeert haar uit haar rol te krijgen met humor. Hij geeft toe dat het een weddenschap is en ze krijgt hem zover dat ze hem gaat zoenen als ze het bedrag delen. Wat er dan gebeurt had hij nooit verwacht, hij wil meer.

Mijn mening

Een luchtig verhaal met enkele pikante verwijzingen. Een enkele keer dacht ik, is dit alles dat vond ik een beetje jammer.

Heel vereert ben ik dat ik mee mag doen met de blogtour, zie hieronder!

Conclusie

Het is een echte new adult, veel gedraai, afstoten en aantrekken. Maar vind je het prettig om de personages te begrijpen, dan mis je net dat stukje informatie. Een luchtig te lezen boek om bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie.

Sara Ney is de bestverkochte auteur van de Today to a Douchebag-serie en is vooral bekend om haar sexy, lachwekkende New Adult-romances. Tot haar favoriete ondeugden behoren: ijs-latte ‘s, historische architectuur en goed geplaatst sarcasme. Ze heeft een kleurrijk leven, verzamelt vintage boeken, kunst, houdt van vlooienmarkten en fantaseert dat ze Britse is.

Dit boek krijgt van mij 4 sterren ✪✪✪✪.

Met dank aan Tinteling Romance voor het exemplaar om te recenseren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.