‘Onafwendbaar – Soulmate serie #1’ – Natasha Madison

© 2019 SVM Publishing
ISBN 978-94-930-3003-9
Genre: Nur 302 – Vertaalde literaire roman, novelle
Vertaling: Olga Hoekstra
Uitvoering: E-book

De serie ‘Soulmate’ bestaat in het Engels uit vier boeken en is een serie over ijshockeyspelers, waarvan dit het eerste deel is, zie hieronder de Engelse cover.

Cover origineel

Cover

De Nederlandse cover laat je kwijlen, tja kan wederom er niets aan doen. Een heerlijk wasbordje om je aan te vergapen ♡ in een ijzige achtergrond.

Samenvatting

De proloog begint met Parker die zich blij naar Cooper zijn verblijf haast, waar de deur geopend wordt door Monica zijn verloofde.

Parker, alleenstaande moeder van twee kinderen een meisje van vijf en een jongen van vijftien heeft als eigenaar van een schaatsbaan speciale revalidatieprogramma’s opgezet voor NHL-spelers. Cooper Stone, aanvoerder en topscoorder van de league is een van hun nieuwe revalidanten wegens een knieoperatie. Hun eerste kennismaking om drie uur in de ochtend loopt niet lekker en hij denkt dat ze een medewerker is die de verantwoordelijkheid niet aankan.

Maar dan begint hij werk van haar te maken en Parker neemt de beslissing om met hem voor zo lang het duurt een leuke tijd met hem te gaan beleven en er rekening mee te houden dat hij toch weg zal gaan.

Mijn mening

Een heerlijke en soms grappige roman over de geweldige Cooper die zich vastbijt aan een iets oudere vrouw met een gezin. Wat ook leuk aan dit boek is dat de kinderen en met name de tienerzoon niet vergeten wordt. Daarnaast vind ik het superleuk dat de sport ijshockey als een rode draad door het boek verweven is.

Conclusie

Het is een uiterst sexy, romantisch verhaal dat heel erg prettig leest. Een feelgood aan te raden aan iedereen die wel een beetje wil zwijmelen.

Natasha

Auteur

Als haar neus niet in een boek ligt, of als haar vingers over een schrijfbord vliegen, is Natasha Madison in de keuken bezig met het maken van gastronomische maaltijden. Je kunt haar vinden, op vier centimeter hoge hakken, in de auto die door haar kinderen bestuurd wordt, of misschien met haar echtgenoot die zijn zakenreizen plant. Het is maar goed dat haar personages doen wat ze zegt, want zelfs haar Labrador luistert niet naar haar 😊

Logo

Dit boek krijgt van mij 5 dikke sterren ✪✪✪✪✪, omdat dit boek mij een heerlijk gevoel gaf.

Met dank aan SVM Publishing voor het exemplaar om te recenseren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.