‘Gevallen dromen – Ivy years serie #1’ – Sarina Bowen

© 2019 SVM Publishing
ISBN 978-94-930-3012-1
Genre: Nur 343 – Romantiek
Vertaling: Olga Hoekstra
Uitvoering: E-book

Voor de Blogtour van het SVM Publishing Street Team doe ik mee met Gevallen dromen waarvan dit het eerste deel is.

20190927 Blogtour gevallen dromen

De serie ‘Ivy years’ bestaat in het Engels uit vijf boeken plus novelles en is een serie over ijshockeyspelers, waarvan dit het eerste deel is. De Engelse titels zijn: 1. The Year We Fell Down | 2. The Year We Hid Away |3. The Understatement of the Year | 4. The Shameless Hour | 5. The Fifteenth Minute | Extra Credit

The_Year_We_Fell_Down Ivy #1

Cover

De Nederlandse cover laat een stelletje zien die in elkaar opgaat met op de voorgrond een ijshockeypuck op gescheurd ijs.

Samenvatting

Hoofdstuk 1 begint met een prachtig gedicht van Emily Dickinson:
‘Hope’ is the thing with feathers —
That perches in the soul —
And sings the tune without the words —
And never stops — at all —
Dit is op dit boek zeker van toepassing!

Corey Callahan is blij dat ze kan beginnen aan haar studie op het Harkness College, na de verstikking van haar ouders nadat ze een ongeluk heeft gehad en is daardoor in een rolstoel is beland. Er zijn speciale aanpassingen gemaakt in het eeuwenoude College voor mindervaliden en Corey zal daar verblijven tijdens haar studiejaren. Ze is dan ook aangenaam verrast als blijkt dat: Zeg, hallo daar lekker ding Adam Hartley haar buurman is omdat zijn been op twee plaatsen gebroken is en in het gips zit. Ze krijgen steeds meer een betere band totdat er een kink in de kabel komt.Gevallen dromen

Mijn mening

Wat een heerlijk, mooi, emotioneel en soms ook grappig boek. Genoten heb ik ervan, kon het niet wegleggen, moest gewoon doorlezen. Over de beperkingen en obstakels waar Corey Callahan mee te maken krijgt wordt uitgebreid geschreven, dit heeft op mij persoonlijk een hele diepe indruk gemaakt. Dit belooft veel goeds voor de volgende delen van deze serie.

Conclusie

Een verhaal over beperkingen, moed, doorzettingsvermogen, hoop, vriendschap en liefde. Hou je van een heerlijk afgerond verhaal, dat ook nog heel erg prettig te lezen is, kan ik zeggen: ga ervoor. Leestip!

Dit boek krijgt van mij 5 sterren ✪✪✪✪✪.

Met dank aan SVM Publishing voor het exemplaar om te recenseren

1 Comment

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.