‘Rebel, The Renegades #3’- Rebecca Yarros

© 2018 Uitgeverij Zomer & Keuning
ISBN 9789401914253
Genre: Nur 285 – Fictie 15+ / 340 – Populaire fictie algemeen
Uitvoering: Paperback

Nova is het derde deel van The Renegades trilogie, die elk over een van drie van de vier leden van het stuntteam gaan.

Cover

De cover is wederom prachtig uitgevoerd in avondrood tinten met palmbomen aan de voorgrond en de zee eronder, ze zijn net allemaal een klein beetje anders. Heel toepasselijk voor ook dit verhaal.
‘Zij is stoer. Zij is sexy. Zij is onoverwinnelijk. Of toch niet?’

2019-09-22 18.45.32

Samenvatting

Rebel, Penna Castairs voor haar vrienden was altijd een stoere meid. Helaas heeft haar zus door diens handelen dit gereduceerd tot onzeker en twijfelend aan zichzelf. Al haar vrienden zijn nog in de veronderstelling dat ze nog steeds de onaantastbare, stoere meid is die niemand buiten haar team tot haar toelaat. Toch trekt ze zich langzaam terug en niemand heeft het door. Dan besluit ze om iets spectaculairs te doen om er weer helemaal bovenop te komen. Ze wordt daarbij geholpen door een vreemde die ze in een bar in Las Vegas heeft ontmoet, genaamd Cruz Delgado. Hij laat zich voor het karretje spannen en doet met haar mee. Voordat ze nader tot elkaar kunnen komen na de stunt worden ze door de politie opgepakt.

Ze denken elkaar nooit meer tegen te komen als ze de schrik van hun leven krijgen. Hij is de nieuwe docent en zij is zijn leerlinge. De aantrekkingskracht is erg groot en ze moeten erg hun best doen om dit voor zichzelf en de omgeving te verbergen. Toch kunnen ze niet bij elkaar weg blijven en zorgt dit voor stiekeme afspraken en geheimen.

Penna heeft nog veel last van het gebeuren, te lezen in het eerste boek en Cruz heeft zo zijn eigen geheimen waar hij niet over spreekt. Beide zijn niet genegen om zich daarover uit te spreken.

Daarnaast heeft ook Penna net zoals de andere leden van The Renegades te maken met camera’s die ze volgen met elke stap die ze buiten de privégelegenheid zetten en moet ze erg op haar tellen passen.

Mijn mening

Het beste van de drie boeken. Beide personages heb ik in mijn hart gesloten. Dit boek was echt een pageturner waarin ik helemaal meeging.

Conclusie

Het is een verhaal dat vergeleken met de vorige delen meer spanning en emoties met zich meeneemt, ook leuk om wederom toffe stunts mee te maken. Je gunt ze gewoon een happy end.

2019-09-22 18.49.22

Dit boek krijgt 5 sterren ✪✪✪✪✪.

Met dank aan Zomer & Keuning voor het exemplaar om te recenseren

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.