‘Flirten met de baas’ #1 – Natasha Madison

 

© 2018 SVM Publishing
ISBN 9789082688153
Genre: Nur 303 – Verhalenbundels
Vertaling: Olga Hoekstra
Uitvoering: E-book

Voor de Blogtour (2019-10-21) voor het SVM Publishing Street Team doe ik mee met de trilogie van de Flirten met … waarvan dit het eerste deel is.

20191021 Blogtour Flirten Met-Serie

Samenvatting

Dit boek gaat over Lauren die na een scheiding weer aan het werk gaat. Het begint ermee dat ze een flashback heeft als ze haar huis observeert en alleen maar de spullen van haar kinderen en van zichzelf ziet en niets meer van haar ex-man. Als ze begint met haar nieuwe dag-ritueel dan kom je erachter dat haar zus Kaleigh die bij haar in woont, haar helpt met de kinderen. Onderweg naar haar nieuwe werk krijgt ze te maken met een aanrijding en het botst ook met het gedrag van diegene die haar aangereden heeft. Omdat ze zo weinig mogelijk tijd wil verliezen met de afhandeling hiervan geeft ze hem haar nummer met haar naam en vraagt aan hem alleen maar zijn nummer want ze heeft er al een naam bij verzonnen en die is niet vriendelijk.

Dan blijkt dat Lauren de uitzendkracht is van Austin, degene die tegen haar aan is gereden en dit is het begin van een hilarische reeks van gebeurtenissen. Daarnaast voelen ze zich ook tot elkaar aangetrokken, maar hij heeft een stellige regel: ‘Niet eten waar je werkt’ en dit werkt letterlijk tegen hem. Het knipperlicht wat betref het wel/niet voor hem werken kan hem toch niet bij haar weghouden, ze is als een magneet voor hem.

Mijn mening

Wat een hilarisch verhaal, ik heb nog nooit zo hard gelachen met de tranen in mijn ogen. De dingen die ze elkaar aandoen. Austin doet me denken aan een groot kind, zoals hij denkt en doet, maar dan wel een mooie aantrekkelijke man. Wat hij allemaal uithaalt om Lauren terug te pakken, resulteert in een voor haar gênante gebeurtenis waar haar hele familie bij is. Vlak Lauren niet uit, ook al vind ik haar geweldig, ze doet het goed als alleenstaande moeder en kan bijna alles aan met sarcasme en zoals je leest veel humor. De dingen die zij uithaalt zijn erg op het randje. Het verhaal zit heel goed in elkaar en de auteur heeft een erg prettige, humorvolle en makkelijk te volgen schrijfstijl.

Een minpuntje ik heb wat moeite gehad met de overlappingen van de hoofdstukken waardoor je een gebeurtenis twee keer moest lezen vanuit het oogpunt van Austin én Lauren. Dit ging op een bepaald moment een beetje vervelend worden omdat ik gewoon door wilde lezen. Dit is mijn enige punt van kritiek. Ik heb hoge verwachtingen deel 2 van deze serie.

Conclusie

Dit boek is luchtig geschreven, grappig, enigszins voorspelbaar, ook erotisch en daarom aan te raden zodat je je echt goed gaat voelen als je dit leest.

Dit boek krijgt van mij 4 sterren ✪✪✪✪ mede door het enige minpunt zie hierboven.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.