‘Flirten met de playboy’ #2 – Natasha Madison

© 2018 SVM Publishing
ISBN 9781386364252
Genre: Nur 303 – Verhalenbundels
Vertaling: Olga Hoekstra
Uitvoering: E-book

Voor de Blogtour (2019-10-21) voor het SVM Publishing Street Team doe ik mee met de trilogie van de Flirten met … waarvan dit het tweede deel is.

20191021 Blogtour Flirten Met-Serie

Samenvatting

Kaleigh is bij haar zus in huis gaan wonen nadat diens man haar heeft bedrogen met de lerares van hun zoon, om mee te helpen met haar neefje en nichtje. Ze heeft een eigen yogastudio, is veganist en geniet van het vrijgezellenbestaan. Ze heeft een motto: ‘Slaap nooit twee keer met dezelfde man.’
Noah is de beste vriend en buurman van Austin de nieuwe baas van haar zus, ook hij geniet met volle teugen van het vrijgezellenbestaan. Maar dan ontmoet hij Kaleigh en is direct onderstboven van haar, maar voordat ze telefoonnummers kunnen uitwisselen wordt hij door Austin weggetrokken bij de brunch van haar familie.

Gelukkig heeft hij haar nummer achterhaald via het facebook-account van haar zus en daarop de gegevens van haar studio en een berichtje achtergelaten: ‘Hé. Ik hoop dat ik de juiste persoon te pakken heb. Heb jij een keurig onderhouden landingsbaantje?’ Dit maakt haar aan spontaan aan het lachen en daarna gaan ze elkaar met berichtjes en foto’s bestoken. Hij nodigt haar hierna ook snel uit om samen te gaan eten en het antwoordt dat ze dan geeft olala! Dan heeft hij geen idee wat hij als bijgerecht moet maken ….

Na deze ‘afspraak’ en hun motto besluiten ze vrienden te worden, ook al weten ze beide dat dat waarschijnlijk niet gaat lukken. Dit is het begin van enkele grappige gebeurtenissen.

Mijn mening

Een beetje jammer dat de eerste vijf hoofdstukken een herhaling zijn van het eerste deel van de ‘Flirten met … trilogie’, hoe grappig deze ook is. Daardoor pakte het me in het begin iets minder dan dat deel. Gelukkig begon het daarna een eigen leven te leiden en dat stond me wel aan. Ook hier waren leuke stukjes te lezen, wel iets minder dan het eerste deel, maar toch genoeg om het een vermakelijk boek te vinden.

Conclusie

Ook dit boek is luchtig geschreven, iets minder grappig, zeer voorspelbaar, ook erotisch en daarom aan te raden, een echte feelgood. Zeer goed als standalone te lezen zonder het eerste deel, door de herhaling uit het voorgaande boek in de eerste vijf hoofdstukken maar dan vanuit een andere invalshoek.

Dit deel krijgt ook 4 sterren ✪✪✪✪.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.