‘Flirten met mijn ex’ #2.5 – Natasha Madison

© 15 oktober 2019 SVM Publishing
ISBN Nog niet bekend (tijdens het recenseren)
Genre: Nur 343 – Romantiek
Vertaling: Olga Hoekstra
Uitvoering: E-book

Logo

Voor de Blogtour (2019-10-21) voor het SVM Publishing Street Team doe ik mee met de trilogie van de Flirten met … waarvan dit het derde en kortste deel is.

20191021 Blogtour Flirten Met-Serie

Samenvatting

We gaan terug in de tijd, de studententijd van John, Austin en Noah.

John zit te kniezen op de bank in hun gemeenschappelijke huis omdat zijn vriendin Dani het na zeven en een halve maand heeft uitgemaakt. Zijn vrienden proberen hem op te beuren, door van alles te verzinnen wat hem uit zijn dip van zelfmedelijden kan halen. Maar ze is de ware …

Dani is door haar huisgenootje Arya overgehaald om het uit te maken onder het mom van: Je gooit je goede studentenjaren weg en je vindt je ware niet tijdens je studietijd. In eerste instantie denkt ze dat haar huisgenoten gelijk hebben, maar ze vindt het verschrikkelijk. Ze is hem aan het volgen op zijn Facebookpagina als Arya erachter komt en hun ontvriende en omdat zijn pagina op privé staat, kan ze alleen nog maar de profielfoto zijn waar ze samen op staan. Haar vriendin doet er alles aan om haar te laten genieten van het vrijgezellen bestaan. Ze voelt zich daar erg ongelukkig onder.

John wil haar terug en zijn vrienden helpen hem om een lijst te maken om haar terug te winnen met als titel: ‘FLIRTEN MET MIJN EX’. Dan gaan ze dit gezamenlijk uitvoeren en gaat het natuurlijk niet helemaal zoals in hun hoofd afspeelt.

Mijn mening

Een vermakelijke novelle. Het is erg leuk om na de twee eerste boeken terug te gaan in de tijd en erachter te komen hoe John en Dani samen zijn gekomen, tenslotte komen ze ook in deze boeken voor en zijn ze daarin samen. Dit is niet echt een spoiler, daar de uitkomst in dit soort boeken altijd feelgood is en dus met een goed gevoel eindigt.

Conclusie

Laat nooit je vrienden voor je beslissen wat je moet doen in je leven, er kan een addertje onder het gras zitten. Het is na de eerste twee boeken iets serieuzer, maar dat is geen nadeel. Een heerlijk kortverhaal over dezelfde personages, alleen dan jonger.

Dit deel krijgt 4 sterren ✪✪✪✪.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.