‘Game (Romance Scores! #1)’ – Miranda Hillers, Mariëlle Brouwer & Kim Mulder

© 2019 Uitgeverij Tinteling Romance
ISBN 1230003478301
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book

Dit boek is een drieluik en bevat de titels: ‘Oppassen’ van Mariëlle Brouwer, ‘Zeg mijn naam’ van Kim Mulder en ‘Om te winnen, moet je scoren’ van Miranda Hillers. En ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik mee mag doen met de Blogtour, 27-11-2019 is mijn aanleverdatum!

cover

Cover

De cover is intrigerend, paars met vage druppels op de achtergrond en het woord GAME prominent in het midden in metaalkleur. Met aan de bovenkant de slogan ‘Sport was nog nooit zo sexy!’ en aan de onderkant de drie auteursnamen.

Samenvatting

‘Oppassen’
Fynn Lindberg moet een paar dagen zijn linkerschouder ontzien, helaas moet hij beginnen aan zijn stage voor zijn opleiding tot sportcoach bij het vrouwen ijshockeyteam waarbij Yara Bakker een van die jonge vrouwen is. Hun coach Henk waarschuwt hem voor haar: ‘Voor die moet je oppassen.’ Na de les, stelt ze heb direct al op de proef en wanneer ze daarna nog op hem wacht hij heeft het even met alles gehad. Als ze thuiskomt heeft ze een beetje spijt, dan begint haar vriendin over de telefoon ook nog tegen haar. Ze besluit haar hoofd leeg te maken door hard te gaan lopen en dan gebeurt er het ondenkbare.

‘Zeg mijn naam’
Fenna moet revalideren in het zwembad na een knieoperatie aan haar kruisbanden en ziet dit totaal niet zitten, ze heeft veel pijn en wil niet met haar volle gewicht op haar been staan. In het wedstrijdbad is Shane Murray een kortstondig vriendje van de middelbare school achter elkaar baantjes aan het trekken. Wanneer hij en twee vrienden een weddenschap aangaan naar wie van de drie mannen ze aan het kijken was, komt Shane naar haar toe en maken ze een afspraak. Door omstandigheden kan ze deze niet nakomen en omdat ze zijn nummer niet heeft, ook geen contact opnemen. Dan zoekt ze hem op en spontaan nodigt ze hem uit hij haar thuis te komen zwemmen, ze is alleen daar haar familie op vakantie is. Hij waarschuwt nog wel dat hij geen relatiemateriaal is.

‘Om te winnen, moet je scoren’
Als Max haar team ontbonden is omdat ze geen vrouwelijke voetbalspelers meer hebben, komt ze met een idee om leden te werven. Helaas kan ze dat niet alleen en de coach geeft zijn zoon Wes de opdracht om haar te helpen. Er is echter een probleem, hij doet moeilijk en wil haar niet helpen en zij is stiekem al een tijdje helemaal gek van hem.

72393376_2767111793411240_5313476699566899200_n

Mijn mening

Het is heel erg leuk om drie kortere verhalen te kunnen lezen, ook zeer aangenaam vond ik dat het drie verschillende sportdisciplines waren: IJshockey, zwemmen en voetbal. Daarnaast zijn het ook auteurs van eigen bodem, die mij zeer bekoren.

Conclusie

Het is een absolute aanrader en leest heerlijk weg. Omdat het korte complete verhalen zijn hoef je ze in ieder geval ook niet achterelkaar te lezen en dat kan een meevaller zijn als je minder tijd hebt.

Dit boek krijgt 5 sterren ✪✪✪✪✪.

Met dank aan Tinteling Romance voor het exemplaar om te recenseren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.