‘Asher – Mayson broers #1’  –  Aurora Rose Reynolds

© 2019 SVM Publishing
ISBN 978-94-930-3024-4
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book

alle

Via het SVM Publishing Street Team ben ik in de gelukkige omstandigheid om de Mayson broers-serie over vier broers, waarvan dit het eerste deel is te mogen lezen en recenseren.

73532986_479987502607432_4249762000705421312_n

Cover

De cover is mooi uitgevoerd in het grijs/blauw met een staande man met ontbloot bovenlijf die zijn gezicht in de handen houdt. Met de naam ASHER prominent in het midden.

Samenvatting

Als de 25-jarige November Armsted samen met Beast een hotellobby binnenstapt en vraagt om een kamer waarin huisdieren toegestaan zijn en de receptioniste haar met een geschokte uitdrukking herinnert aan het feit dat ze niet ongeschonden uit een aanval is gekomen, wil ze niets liever dan slapen. Ze is onderweg in haar autootje weg van haar eerdere leven in New York naar haar vader in Tennessee om bij hem te gaan wonen. En krijgt ze eindelijk een liefhebbende familie.

Wanneer ze genezen is van haar verwondingen gaat November als boekhoudster werken bij haar vader en oom die gezamenlijk eigenaar zijn van een stripclub. Wanneer ze na de introductie van haar vader aan enkele betrouwbare medewerkers van de club en het bekijken van de werkzaamheden die ze zal gaan doen op weg is naar haar auto wordt ze onderschept door de mooiste man die ze ooit heeft gezien.

Quote: ‘’Jij,’ zegt hij langzaam, alsof ik dom ben, ‘hebt elke keer als je de club verlaat een escort nodig om naar je auto te gaan. Alle meisjes weten dat.’

Hij maakt de fout door haar niet te geloven dat haar vader Big Mike is.

Quote: ‘‘November?’ hoor ik mijn vader roepen. Ik lach vanbinnen. Dit wordt zo goed.

Asher James Mayson is geschokt dat hij tot het besef komt dat ze inderdaad Mike zijn dochter is en loopt dan gauw terug naar de club.

Dan enkele weken later komen ze elkaar weer tegen in het bejaardenhuis bij zijn grootmoeder, waar de met Beast de bewoners opvrolijkt. En nodigt hij haar uit voor een biertje en een potje snookeren.

Mijn mening

Wat een heerlijk boek, echt een feelgood. Er zit ook spanning in het verhaal, ze wordt gestalkt en er gebeuren vervelende dingen waardoor iedereen om haar heen, haar probeert te beschermen met Asher voorop. Ook komen er grappige stukken in voor, waardoor ik moest grinniken.

Conclusie

Het boek belicht een minder leuke kindertijd, geweld, familiegeluk, spanning, vriendschap en liefde. Kortom een heerlijk boek om te lezen.

Broers

De auteur

Aurora heeft over het hele Amerikaanse continent gewoond, maar woont nu in Tennessee met haar man. Ze is getrouwd met een alfamannetje die net zoveel van haar houdt als de mannen waarover ze schrijft. Hij geeft haar elke dag de beste inspiratie. In haar vrije tijd leest en schrijft ze, daarnaast geniet ze ervan om met haar man naar de film te gaan.
Ze is ook te volgen via Instagram en Facebook!

logo

Dit boek krijgt 5 sterren ✪✪✪✪✪.

Met dank aan SVM Publishing voor het exemplaar om te recenseren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.