‘JIJ – Verbonden met elkaar #1’  –  Hannah Hill

© 2019 Uitgeverij SVM Publishing
ISBN 978-94-930-3027-5
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book

Dit boek is het eerste deel van een trilogie en het debuut van den nieuwe Nederlandse auteur Hannah Hill.

Cover

De cover ziet op het eerste gezicht erg stijlvol en liefdevol uit. Een man die een mooi aangeklede vrouw vanachter bij haar heupen vast heeft. Maar wanneer je beter kijkt lijkt het wel een foto die beschadigd is door de vlekken die erop te zien zijn.

Samenvatting

Jessy, Jessica Wilson heeft het op haar tweeëntwintigste eindelijk voor elkaar gekregen om naar Florida te verhuizen, de enige voorwaarde van haar vader was om bij haar oom en tante te gaan wonen. Haar oom en tante hebben een aantal golfclubs in Florida en willen met hun nichtje pronken tijdens een feestje op de golfclub. Hier wordt ze op een gegeven moment aangesproken door een man met ijsblauwe ogen, hij verteld alleen zijn naam niet en wil dat doen tijdens een latere ontmoeting, maar hij zoent haar wel als afscheid.

Ze komen elkaar steeds vaker tegen en beginnen een moeizame relatie, voornamelijk moeizaam door zijn terughoudendheid over zijn privéleven.

Quote: ‘Misschien dekt mysterieus niet eens meer de lading.’

Langzaam groeien ze naar elkaar toe, maar krijgen te maken met meerdere valkuilen.

jij ,,

Mijn mening

Het is een prachtig verhaal om te lezen en ik vind het jammer hoe het eindigt, had zo graag verder gelezen, nu moet ik wachten op het volgende deel en dat zal niet meevallen.

Conclusie

Het lijkt op een maffia verhaal, maar aan het einde is dit nog niet duidelijk. Een mysterieuze man, dominant maar ook lief en een heel nieuwsgierige vrouw, alle ingrediënten voor een romantisch verhaal.

De auteur

Omdat Hannah Hill een nieuwe auteur is hebben mijn collega bloggers van het SVM Publishing Street Team haar geïnterviewd en lijkt het me leuker om deze op hun blogsite te lezen, hierbij:

74182697_2411256515797292_4850462466095710208_o

Cravingpages.com heeft een interview gehad met de auteur, hierbij de link: https://www.cravingpages.com/hannah-hill-aan-het-woord/

Pluizenbol.nl heeft een vervolg-interview gehad met de auteur, hierbij de link: https://www.pluizenbol.nl/interview-met/vervolginterview-met-hannah-hill/
Dit boek krijgt 4,5 sterren ✪✪✪✪½, omdat ik waarschijnlijk nog een tijdje moet wachten op het vervolg.

Met dank aan SVM Publishing voor het exemplaar om te recenseren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.