CELTICA VIPSTER 2020

Met trots mag ik aankondigen dat ik uitgekozen ben voor 2020 om als Celtica Vipster Celtica Publishing te vertegenwoordigen.

Op 3 januari 2020 kreeg ik dit leuk bericht op de mail en ben hier heel blij mee.

Hoi Bianca, Renneke, Sheila en Stef,

Uit de inzendingen van bloggers/vloggers die graag Celtica Vipster willen zijn, hebben we jullie vier uitgekozen: gefeliciteerd! We zijn allemaal superblij met jullie.

Met ingang van 1 januari 2020 krijgen jullie een jaar lang een aantal gave voorrechten. Allereerst is er een pagina speciaal voor jullie en de schrijvers van Celtica op Facebook: Celtica Vipsters. Hiervoor ontvangen jullie een uitnodiging. We gebruiken deze pagina voor nieuwtjes, vragen en al wat er maar in je opkomt om daar te vermelden. De meeste schrijvers vind je hier en ook de Vipsters van 2019 blijven lid van deze pagina.

Vorig jaar in  2019 waren de Celtica Vipsters, hier een kleine introductie:

  • Melanie Hoogvliet, je kunt haar volgen op haar site Bookstamel. Ik mag wel zeggen dat ik haar persoonlijk ken en dat ze een erg leuke en lieve vrouw is.
  • Jeanine Feunekes-Both, haar kan je volgen via De Perfecte Buren.
  • Liz van der Stelt, ze is te volgen op haar site DivaBooks. Ook haar heb ik eerder mogen ontmoeten en ze is een gedreven boekliefhebster en zet zich in voor anderen in de boekenwereld.
  • Fany van Hemelen, zij is te volgen via In de Boekenkast.

Een van de leuke dingen die bij deze prestige hoort is dat elk kwartaal een boek naar keuze door mij uitgekozen mag worden om te bespreken. Mijn keuze is gevallen op het boek van Carine J.A. Maes: Verhalen van de Lacune – Tweede – Het gouden boek, omdat dit het tweede deel is heb ik tegelijkertijd het eerste boek aangeschaft. Binnenkort zal ik beide boeken aan jullie voorstellen en mijn mening geven. Hieronder de omslagen.

RaafHet gouden boek

Ook zal ik geïntroduceerd worden in het Celtica’s Magazine, misschien is dit magazine waardevol voor je mocht je geïnteresseerd zijn in fantasy, horror en/of sci-fi.

Ik kijk erg uit naar de samenwerking met het team.

cropped-Celtica_Publishing_logo_web

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.