‘Kom naar huis’ – Emma Anna

© 2019 Dutch Venture Publishing
ISBN 9781393407607
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book

Logo

Dit boek heb ik gekocht omdat ik in de gelukkige omstandigheid ben dat ik mee mag doen met de blogtour van Dutch Venture Publishing: ‘Blijf bij mij’ van Emma Anna het vervolg op dit boek.

beide boeken

Cover

De cover laat een man en een vrouw zien die bij elkaar staan in grijstinten, heel erg ingetogen.

Samenvatting

Het verhaal gaat over Hannah die na een langdurige relatie met haar gewelddadige ex-vriend en haar minder rooskleurige jeugd haar leven weer op de rit probeert te krijgen. Het lukt haar na een ongemakkelijke start haar droombaan binnen te slepen. Je leest tegelijk ook het verhaal van Luc, toevallig haar nieuwe baas en eigenaar van het bedrijf waar ze komt te werken. Hij heeft zijn eigen demonen en ook hij probeert daar mee om te gaan. Dan blijken ze zich tot elkaar aangetrokken te voelen en dat gaat niet gemakkelijk, ze zijn allebei niet ongeschonden uit eerdere ervaringen gekomen. De vraag is: kan Hannah zich blootgeven en hoe zit het nu met Luc?

Mijn mening

Het is een erg aangrijpend en naar mijn gevoel erg realistisch geschreven verhaal. Tijdens het lezen moest ik meerdere keren slikken en voelde heel erg mee met Hannah. Ondanks wat ze mee (heeft ge-)maakt vind ik haar een moedig personage. Wat ik erg prettig vond is dat beide personages afgewisseld werden en niet afgebakend per hoofdstuk waren, een verfrissende aanpak in een verhaal. Ben erg blij dat ik dit heb gelezen en in het vervolg verder kan gaan.

Conclusie

Er zitten serieuze thema’s in dit boek en het is erg mooi dat aan het eind van het boek gerefereerd aan hulp inclusief websites bij het te kwaad hebben na het lezen van dit verhaal en/of zelf iets soortgelijks meegemaakt te hebben. Dit boek is dus niet voor iedereen geschikt, onderwerpen als misbruik, opzettelijk kwaad doen en ontrouw komen aan bod en deze zullen triggers kunnen veroorzaken.

Emma Anna

De auteur

Emma Anna is een pseudoniem. Meer kon ik helaas niet over haar vinden op sociaal media.

.
Dit boek krijgt 4 sterren ✪✪✪✪.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.