📖 3e #Winactie van 2020 bij interessesvanrenneke.nl 📚

→→ WINACTIE GESLOTEN ←←

Hieronder de laatste winnaar van dit gesigneerde boek:

2020-02-17 08.54.27

3e #Winactie van 2020 bij interessesvanrenneke.nl 📚

Om Pat Craenbroek te helpen heb ik een superleuke winactie voor jullie.

Een fysiek gesigneerd exemplaar van haar literaire thriller ‘Uitgebroed’ zal ik verloten via mijn website hier kan je een reactie achterlaten, ik heb er drie te verdelen en dit doe ik elke week. Op dinsdag plaats ik de winactie en op de daaropvolgende maandag verloot ik er één tot ze alle drie uitgeloot zijn.

2020-01-27 13.04.20

Wil je weten waar ‘Uitgebroed’ over gaat? Hierbij de achterflap:

2020-01-27 13.02.53

Wees ook welkom om te kijken op de site van Hamley Books: op https://www.hamleybooks.be/pat-craenbroek/ wordt Pat geïntroduceerd. Daarnaast kan je ook alle boeken zien die Hamley Books onder haar beheer heeft en op mijn site kan je van vele van hun boeken mijn recensie lezen.

Wat moet je hier voor doen?

* Like de pagina (https://www.facebook.com/Rennekesblog/) en het zal fijn zijn om de like aan te laten staan omdat ik nog meer winacties ga uitzetten.
* Like dit bericht
* Laat een reactie achter onder dit bericht op mijn website:  https://interessesvanrenneke.com

Deze laatste winactie van de literaire thriller ‘Uitgebroed’ loopt tot maandag 17 februari 2020 12.00 uur. Hierna zal ik zo snel mogelijk de winnaar bekend maken.

Als de winnaar bekend is gemaakt heb je één week om te reageren, anders wordt er een nieuwe winnaar gekozen.

Aron lezen 110419

Groet en succes, Renneke!

2 Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.