Boekvoorstelling Het Dorp, Belinda Aebi

FEB15
Boekvoorstelling Het Dorp, Belinda Aebi
Openbaar
Georganiseerd door Uitgeverij Hamley Booksen Gemeente Temse
Het gemeentebestuur/Cultuurcentrum Temse en uitgeverij Hamley Books verwelkomen je graag op de feestelijke boekvoorstelling van “Het Dorp”, de elfde misdaadroman van Belinda Aebi.
Deze gaat door op zaterdag 15 februari 2020 in AC De Zaat, zaal de Arcke (5de verdieping), F. Boelplein Temse, vanaf 14.30 u.
Iedereen welkom!

Met burgemeester

Wat een super leuke middag heb ik gehad bij de boekvoorstelling van: ‘Het Dorp’ geschreven door Belinda Aebi en uitgebracht door Uitgeverij Hamley Books van Sandra Vets. Bij binnenkomst kregen we een leuk snoepdoosje met de cover van haar boek erop!

20200215_213915

Na Sandra begroet te hebben moest ze plaats nemen, omdat de boekvoorstelling begon. Toen zag ik Caroline Kuiper van Mustreads or not en zij wees me op een lege stoel voor haar, ik heb al eerder kennis gemaakt met haar en een leuk feitje: haar man werkt in het stadje waar ik woon. Bewogen selfie ↓

20200215_143726

Het begon met een praatje van de burgemeester van Temse, die zijn passie voor boeken die refereren aan ‘zijn’ Temse aan iedereen liet horen en dat waren redelijk veel belangstellenden die afgekomen waren naar de boekvoorstelling.

20200215_143715

Belinda vertelde over haar boek en heeft er een filmpje voor gemaakt, eerst is de boektrailer die Sandra heeft gemaakt en daarna vertelt ze zoals je kunt zien in het filmpje stukjes uit haar boek. Dit is echt geweldig gedaan. En natuurlijk kwam Sandra ook nog aan het woord.

Heel leuk was het dat Sandra mij daarna voorstelde aan Alexandra Peeters van Alex’s books and socks en Dirk de Wolf van Dirksboekenkast, beide zijn ook bloggers van de Blogtours van Hamley Books.

Ook erg aardig zijn de dames: Peggy-Yves Van Clapdurp-Van Aert en Karin Teirlynck van Perfecte Buren, die ik alleen nog maar kende van sociaal media.

20200215_152933

En heb ik Cees van Rhienen van Wat Cees leest en ThrillZone even gesproken, tenslotte ben ik in de gelukkige omstandigheid geweest om al 10x mee te mogen doen in de leesclub van ThrillZone. En het eerste boek dat ik via hem mocht lezen (‘De Perfecte Moeder’ geschreven door Esther Boek) is ook het begin is geweest van mijn deelname aan de Blogtours van Hamley Books.

Dankzij dat boek heb ik mijn allereerste boekpresentatie-middag meegemaakt en dat was op 7 april 2019 bij Esther boek, mijn verslag is hier te lezen en daar heb ik Sandra voor het eerst leren kennen en was ik in de gelukkige omstandigheid om auteurs, bloggers en familie van Esther te mogen spreken.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.