‘Kies voor mij – Full Moon #1’ – Stefanie van Mol

© 2019 SVM Publishing
ISBN 9789402148039
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book
Omslagontwerp: Vixen Design

Dit boek is het eerste deel van de Full Moon serie van Stefanie van Mol over de gelijknamige rockband. Ik had dit boek al eerder gelezen, toen het net uit was, daar kwam ik pas achter toen ik de hele serie achter elkaar wilde lezen. Dit boek was mijn eerste kennismaking met het NA genre.

Cover

Deze cover staat me erg aan, de covers van deze serie zijn aangepast, hoewel de vorige cover ook heel mooi is. Het laat zien waar de drummer voor staat een mooie getatoeëerde man, net als het hoofdpersonage, met aan de onderkant een menigte fans.

0-Nieuw-Kies-voor-mij-original

Samenvatting

Het verhaal wordt vanuit Jonathan, de drummer van Full Moon en Camille zijn vroegere buurmeisje verteld.

Als Jonathan zich door zijn vader gedwongen voelt om voor zichzelf te kiezen, verliest hij ook zijn buurmeisje en beste vriendin. Ze leven beide een eigen leven, maar denken af en toe nog aan elkaar.

Hij heeft het een beetje gehad met zijn liefdesleven als zijn oog valt op een mooie zwartharige dame en ze later ook nog in zijn armen terechtkomt. Hij is direct ondersteboven van haar en heeft geen idee dat het zijn voormalige buurmeisje is, doordat haar uiterlijk is veranderd. Camille daarentegen weet heel goed wie hij is en probeert hem op afstand te houden, hoewel ook zij naar hem toe getrokken wordt.

Johathan en Camille

Mijn mening

Heerlijk om na zo’n lange tijd dit weer te lezen, een heerlijke feelgood, blij dat ik ben dat ik de hele serie in mijn bezit heb, daar het einde van dit boek een kleine teleurstelling teweegbracht, dit was ik vergeten. Maar niet getreurd ik kan heerlijk doorlezen.

Conclusie

Het is een heerlijk boek met prettig te lezen licht erotische scenes, je voelt door de schrijfstijl de onderhuidse spanning tussen beide personages. Voor de liefhebbers van dit licht erotische genre is het zeker een must-read!

facebookbanner-full-moon-groupies-1329x492

De auteur

In het dagelijkse leven werkt Stefanie Van Mol bij het familiebedrijf van haar ouders. ’s Avonds brengt ze uren achter haar computer door om haar kleurrijke personages en hun bezigheden tot leven te brengen. Stefanie van Mol is drie jaar geleden begonnen met schrijven en met succes, want ondertussen verkoopt ze honderden boeken per maand.

Boektrailer Kies voor mij – Full Moon #1’

Dit boek krijgt 4 sterren ✪✪✪✪.

Met dank aan Stefanie van Mol en SVM Publishing voor het exemplaar om te recenseren

Ook te lezen via:
1e 3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.