‘Kies voor ons – Full Moon #2’ – Stefanie van Mol

© 2019 SVM Publishing
ISBN 9789492585080
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book
Omslagontwerp: Vixen Design

Dit boek is het tweede deel van de Full Moon serie van Stefanie van Mol over de gelijknamige rockband en verteld het verhaal verder van Jonathan en Camille.

Cover

Deze cover past heel goed bij het eerste deel, het is dezelfde lay-out, met als verschil dat er nu een vrouwelijk personage opstaat, die je met een bepaalde blik aankijkt.

Samenvatting

Het verhaal gaat verder na de cliffhanger van het eerste deel, we gaan vijf jaar in de tijd verder, maar ook lezen we fragmenten van de tussenliggende jaren. Daarnaast leren we ook de broer van Jonathan, Vincent kennen en kom je erachter dat hij er voor Camille is geweest toen ze hulp hard nodig had.

Jonathan is vijf jaar op tournee geweest en de band heeft grote successen geboekt, de fans staan voor hem in de rij en hij maakt daar graag gebruik van. Dan komt het punt dat de band weer voor langere tijd in België terugkomt en wil hij de vragen waar hij al jaren mee zit, beantwoordt krijgen.

Camille is de grote liefde van Vincent maar deed daar vroeger niets mee omdat hij wist dat de aantrekkingskracht tussen zijn broer en Camille groot was. Nu zijn broer uit haar leven weg is waagt hij zijn kans en zorgt voor haar, nadat ze hem om hulp heeft gevraagd.

Hoe zal dit aflopen, moet ze kiezen tussen de twee broers?

facebookbanner-full-moon-groupies-1329x492

Mijn mening

Wat ben ik blij dat ik dit deel direct na het eerste kon lezen, dit deel is veel emotioneler dan het vorige. Liefdevol is het woord dat in me opkomt bij de gevoelens die de broers voor Camille hebben. Ook erg fijn om nog een bonus gedeelte met de titel ‘Kerstmis voor ons’ bij het boek te kunnen lezen.

Conclusie

Het is een ontroerend, romantisch en soms erg sexy deel, dat erg fijn leest, moeilijk weg te leggen is en ook enkele slikmomenten heeft. Ik kan het echt aanraden om beide delen te lezen.

Samen

De auteur

In het dagelijkse leven werkt Stefanie Van Mol bij het familiebedrijf van haar ouders. ’s Avonds brengt ze uren achter haar computer door om haar kleurrijke personages en hun bezigheden tot leven te brengen. Stefanie van Mol is drie jaar geleden begonnen met schrijven en met succes, want ondertussen verkoopt ze honderden boeken per maand.

Boektrailer ‘Kies voor ons – Full Moon #2’

Dit boek krijgt 4 sterren ✪✪✪✪.

Met dank aan Stefanie van Mol en SVM Publishing voor het exemplaar om te recenseren
Ook te lezen via:

1e 3

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.