‘Kies voor haar – Full Moon #3’ – Stefanie van Mol

© 2019 SVM Publishing
ISBN  9789492585073
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book
Omslagontwerp: Vixen Design

1e 3

Dit boek is het derde deel van de Full Moon serie van Stefanie van Mol over de gelijknamige rockband, het verschil is dat er nu een ander bandlid aan bod komt.

Recensie deel 1 hier te lezen: ‘Kies voor mij – Full Moon #1’

Recensie deel 2 hier te lezen: ‘Kies voor ons – Full Moon #2’

Cover

Deze cover past heel goed bij de eerdere delen, het is dezelfde lay-out, met als verschil dat er nu een mannelijk en vrouwelijk personage samen opstaan die erg liefdevol bij elkaar staan.

Samenvatting

Jolien is de zus van de zanger van Full Moon en nadat hun ouders door een ongeluk om het leven zijn gekomen hebben ze alleen elkaar nog maar. Omdat ze net haar opleiding heeft afgerond, verblijft ze noodgedwongen in de buurt van de band. Ze kan het niet opbrengen om alleen in het huis van hun ouders te verblijven en gaat met de band mee op tournee.

John is de gitarist van de band en zodra hij Jolien ziet is hij direct ondersteboven van haar. Als blijkt dat ze het zusje is van Max, is ze natuurlijk onbereikbaar voor hem en ze blijkt ook nog een vriend te hebben. Hoe kan deze sexy dame nu het zusje zijn van zijn vriend? Hij kan toch eenmalig iets met haar beginnen en misschien komt hij dan van zijn fascinatie voor haar af?

Zal het goed komen, nu ze hun affaire geheim moeten houden en lukt dat zonder al te veel gevoelens te krijgen?

Jolien FM3

Mijn mening

Wat een leuk stel, de chemie tussen beiden is erg prettig om te lezen. Jolien komt naarmate het boek vordert steeds sterker over en ik heb een paar maal erg moeten grinniken om de dingen die gebeuren. Erg leuk vond ik het ook om nu een ander lid van de band als hoofdpersonage mee te maken.

Conclusie

Wederom leest ook dit boek erg prettig en ook dit deel is heerlijk om te lezen, iets minder beladen en het is leuk om te lezen hoe beide personages niet zonder elkaar kunnen. Voor liefhebbers van dit genre is het echt genieten.

Samen

De auteur

In het dagelijkse leven werkt Stefanie Van Mol bij het familiebedrijf van haar ouders. ’s Avonds brengt ze uren achter haar computer door om haar kleurrijke personages en hun bezigheden tot leven te brengen. Stefanie van Mol is drie jaar geleden begonnen met schrijven en met succes, want ondertussen verkoopt ze honderden boeken per maand.

Boektrailer ‘Kies voor haar – Full Moon #3’

Dit boek krijgt 4 sterren ✪✪✪✪.

Met dank aan Stefanie van Mol en SVM Publishing voor het exemplaar om te recenseren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.