‘DEFY – Sinners of Saint #0.5’ – L.J. Shen

© 2020 Tinteling Romance    
ISBN 1230003742006         
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book
Omslagontwerp van: German Creative
Omslagfoto van: Depositphoto

20200417 Defy

Met dit boek mag ik meedoen in de Blogtour van Tinteling Romance en daar ben ik heel erg blij mee.

Cover 

De cover laat een ballerina zien, dubbelgevouwen liggend in mooi zwart/witte kleuren, waardoor het blauw van de titel erg goed tot zijn recht komt.

Samenvatting

Wat kan en wil je doen als je gechanteerd wordt door een van je rijke en verwende studenten tevens zoon van de directrice, die zijn zinnen op je gezet heeft? Mijn naam is Melody Green, nu door omstandigheden lerares en wegens een ongeluk een voormalig ballerina, 26 jaar oud en heb het gedaan met een van mijn studenten, ook al is hij 18 jaar jong, het is nog steeds verboden. Dit kan niet anders dan misgaan en mijn leven op zijn kop zetten.

Quote: ‘Die donkere, eindeloze leegte die ik normaal gesproken diep van binnen voelde en die nooit wegging, ook al deed ik nog zo mijn best? Die was er de volgende dag niet.’

Mijn naam is Melody Greene en ik ben ontslagen als lerares. Ik heb de walk of shame gedaan à la Cersei Lannister toen ik het kantoor van de directrice verliet, nadat zij had gedreigd om de politie te bellen.

Mijn mening

Het is een verhaal dat erg fijn leest, niet geheel standaard, net iets anders dan andere in dit vaker geschreven genre, de hoofdpersonages hebben zo hun eigen unieke lijken in de kast. De aantrekkingskracht tussen beide personages vond ik geweldig, heerlijk om te lezen. Mochten de andere delen niet in onze taal worden uitgebracht zal ik zodra ik wat tijd over heb ze waarschijnlijk in het Engels gaan lezen, zo leuk vind ik dit verhaal van deze auteur.

compilatie

Conclusie

Een verhaal leuk geschreven vanuit het oogpunt: lerares doet het met student, kan dit wel goed gaan. Een aangenaam New Adult verhaal dat prettig is om te lezen, dit is het eerste verhaal en hier volgen nog vier verhalen op in deze serie, allen over een van de vrienden van Jaime, de andere HotHoles, nu alleen nog maar in het Engels te lezen. Het zal leuk zijn als deze ook in het Nederlands worden uitgebracht.

the hotholes

De auteur

L.J. Shen heeft al 17 boeken op haar naam staan waarvan dit de eerste is die vertaalt is in het Nederlands. Ze woont in Californië met haar man, zoontje en een mollige kat.
Genieten doet ze van simpele dingen: tijd doorbrengen met haar familie en vrienden, het lezen van drie tot vijf boeken in de week en kijken naar films en series op HBO en Netflix.

90743778_614219592768906_1599520821029859635_n
Dit boek krijgt 5 sterren ✪✪✪✪✪.

Met dank aan Tinteling Romance voor het exemplaar om te recenseren.

Als extra hier de trailer:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.