‘Kies voor altijd – Full Moon #6’ – Stefanie van Mol

© 2019 Dutch Venture Publishing
ISBN  9789492585158
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book
Omslagontwerp: Vixen Design

Dit boek is het laatste deel van de Full Moon serie van Stefanie van Mol over de gelijknamige rockband en is Mike hun bodyguard/beveiliger in deze finale aan bod.

Cover

Deze cover past heel goed bij de eerste vier delen, het is dezelfde lay-out waardoor het een aanvulling op de betreffende boeken is.

Samenvatting

We volgen Mike en Karen waarvan we in alle andere delen brokken en stukjes meekregen omdat ze beide verweven zijn aan de band en aan hun partners. Het eerste gedeelte van dit boek speelt zich af in het verleden van Mike en Karen, na de proloog die begint vanaf de cliffhanger uit het vorige deel.

Je leest hoe ze elkaar hebben leren kennen, met het idee om er iets eenmalig van te maken. Maar het leven heeft meer voor hun in petto en door hun wederzijdse vrienden komen ze steeds met elkaar in aanraking. Helaas blijft hij haar op afstand houden, terwijl zij meer wil.

Quote: ‘Dit is het verhaal van Karen en mij. We hebben een hobbelig parcours afgelegd, en Karen heeft het nodige geduld moeten hebben. Maar we hebben elkaar gevonden. Dit is hoe ik, Mike, verliefd werd op Karen, hoewel ik gedacht had dat ik nooit meer lief kon hebben.’

Mike en Karen pakken hun leven samen op maar toch blijven onzekerheden knagen en kunnen ze zelf niets doen aan de buitenwereld die er een eigen agenda op na houdt. Kunnen ze ook deze tegenslag overwinnen?

bodyguard

Mijn mening

Het is leuk om uiteindelijk te lezen over Mike en Karen, daar ze al in het eerste deel voorkwamen en bij mij de vraag opriep hoe het ze zou vergaan. De onzekerheden waar hij mee kampt komen duidelijk naar voren en ik wilde hem eigenlijk een schop onder zijn kont geven of door elkaar schudden. Toch als puntje bij paaltje komt doet hij het juiste en daar ben ik blij om.

Conclusie

Een goede keuze van Stefanie van Mol om met dit karakter de serie te beëindigen, dit maakt het pakket compleet en alles komt hierin samen. Een geschikt en goed uitgedachte afsluiting van deze fijne serie. Het is aan te raden om de andere delen ook te lezen daar in die boeken meer over de personages naar voren komen.

De auteur

In het dagelijkse leven werkt Stefanie Van Mol bij het familiebedrijf van haar ouders. ’s Avonds brengt ze uren achter haar computer door om haar kleurrijke personages en hun bezigheden tot leven te brengen. Stefanie van Mol is drie jaar geleden begonnen met schrijven en met succes, want ondertussen verkoopt ze honderden boeken per maand.

svm
Dit boek krijgt 4 sterren ✪✪✪✪.

De eerdere recensies hier te lezen:

Recensie deel 1 hier te lezen: ‘Kies voor mij – Full Moon #1’

Recensie deel 2 hier te lezen: ‘Kies voor ons – Full Moon #2’

Recensie deel 3 hier te lezen: ‘Kies voor haar – Full Moon #3’ 

Recensie deel 4 hier te lezen: ‘Kies voor hem – Full Moon #4’

Recensie deel 5 hier te lezen: Kies voor elkaar – Full Moon #5’

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.