‘Kies voor elkaar – Full Moon #5’ – Stefanie van Mol

© 2019 SVM Publishing
ISBN   9781386379386
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book
Omslagontwerp: Vixen Design

Dit boek is het vijfde deel van de Full Moon serie van Stefanie van Mol over de gelijknamige rockband, is de leadzanger nu aan bod komt aan bod komt.

Cover

Deze cover is anders dan de eerdere delen, het is uitgevoerd in beige tinten en er staat een mannelijk en vrouwelijk personage samen op die elkaar liefdevol aankijken en aanraken. Ook anders is de titel, deze is uitgevoerd in het roze, met een elektrisch gitaar achter de letters.

Samenvatting

Dit verhaal gaat over Tim, de gitarist van de rockband. Daar de band een paar maanden vrij heeft na een reeks concerten is hij blij dat hij zijn geld niet heeft uitgegeven aan een dure sportauto zoals zijn vrienden van de band maar een huis heeft gekocht en hij is blij dat hij daarna terug kan keren. Bij thuiskomst krijgt hij een onaangename verrassing, zijn ex die beweerd dat ze zijn verloofde is, is in zijn huis aanwezig en als hij erachter komt hoe ze in zijn huis is beland, wil hij haar wederom zo snel mogelijk kwijt en dat maakt dat hij zijn buik vol heeft van de liefde. Hij verzoekt haar te vertrekken en nooit meer terug te komen.

Dan door een speling van het lot komt hij letterlijk in contact met Lize en datzelfde lot bepaald dat hij haar moet helpen.

Quote: ‘ Ik hoor de geërgerde zucht van mijn zus. “Tim, je weet dat ik je dit niet zou vragen als ik iets anders kon. Geloof me, ze heeft echt hulp nodig.’ ‘

Lize heeft veel meegemaakt en heeft het nog steeds niet gemakkelijk, ze heeft de zorg voor een dochtertje en haar moeder op haar schouders en dit is niet altijd probleemloos. Daarnaast heeft ze er moeite mee om anderen te vertrouwen en hulp te aanvaarden.

Tim wil haar koste wat kost helpen, maar kan ze dit toelaten?

Mijn mening

Dit boek heeft ook een zekere spanning, waardoor dit deel net iets meer heeft dan voorgaande delen. Dat maakte dit boek veel meeslepender en avontuurlijker om te lezen. Wat is Tim een lieverd, mijn favoriete bandlid tot nog toe.

Conclusie

Heerlijke personages, waardoor je niet anders wil dan dat ze bij elkaar komen. Een verhaal dat meer in zich heeft dan alleen feelgood en erotische scenes. De vraag is of het laatste deel dit nog kan overtreffen.

De auteur

In het dagelijkse leven werkt Stefanie Van Mol bij het familiebedrijf van haar ouders. ’s Avonds brengt ze uren achter haar computer door om haar kleurrijke personages en hun bezigheden tot leven te brengen. Stefanie van Mol is drie jaar geleden begonnen met schrijven en met succes, want ondertussen verkoopt ze honderden boeken per maand.

svm
Dit boek krijgt 4 ½ sterren ✪✪✪✪½.

Mijn eerdere recensies hier te lezen:

Recensie deel 1 hier te lezen: ‘Kies voor mij – Full Moon #1’

Recensie deel 2 hier te lezen: ‘Kies voor ons – Full Moon #2’

Recensie deel 3 hier te lezen: ‘Kies voor haar – Full Moon #3’ 

Recensie deel 4 hier te lezen: ‘Kies voor hem – Full Moon #4’

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.