‘Kies voor hem – Full Moon #4’ – Stefanie van Mol

© 2019 SVM Publishing
ISBN  9789492585158
Genre: Nur 343 – Romantiek
Uitvoering: E-book
Omslagontwerp: Vixen Design

facebookbanner-full-moon-groupies-1329x492

Dit boek is het vierde deel van de Full Moon serie van Stefanie van Mol over de gelijknamige rockband, is de leadzanger nu aan bod komt aan bod komt.

Cover

Deze cover past heel goed bij de eerdere delen, het is dezelfde lay-out, met als verschil dat er nu een mannelijk en vrouwelijk personage samen opstaan die erg liefdevol bij elkaar staan.

Samenvatting

Dit verhaal gaat over Max, de broer van Jolien uit het derde deel, hij is de zanger van Full Moon. Valérie is het meisje dat hij achter heeft gelaten voor de band en jaren later bij een persconferentie confronteert zij hem met haar onverwerkte woede tijdens deze bijeenkomst.

Quote:‘Libaert,’ stelt ze zichzelf voor. ‘Valérie Libaert. Het meisje dat jij achterliet voor de band die zoveel waarde hecht aan vriendschap en familie. ‘

Hij is helemaal flabbergasted en alles komt terug uit zijn geheugen, hij is met stomheid geslagen. Hij had nooit gedacht haar weer terug te zien. Het enige waar hij ooit spijt van had is het feit dat hij de keuze heeft gemaakt om haar achter te laten. Nu wil hij alles gaan doen om haar terug te winnen en hij heeft daar alles voor over.

Valérie is uiteindelijk geworden wat ze altijd wilde doen en is net begonnen bij ‘Star Magazine’ als reporter. Het is haar droombaan en de enige kink in de kabel is haar afdelingshoofd, die niet verhult dat hij haar niets vindt. Dan twee dagen na de persconferentie krijgt ze van de CEO van het magazine de opdracht om drie weken lang met de band mee te gaan op tournee om een special over hun te schrijven.

Zal het Max lukken om Valérie weer voor hem te winnen en wat heeft ze te verbergen? Durft ze hem weer te vertrouwen?

Mijn mening

Stefanie van Mol heeft elk personage een ander verleden en verhaal meegegeven. Buiten dat het allemaal prettig en vertrouwd leesbaar is geeft ze de verhalen een eigen identiteit mee. En erg leuk is ook dat alle anderen personages eveneens, in iets mindere mate voorkomen in de nieuwe delen.

Conclusie

Ook dit is liefdesverhaal met erotische passages, een ware NA. Voor de liefhebbers van dit genre echt een must-read.

Samen

De auteur

In het dagelijkse leven werkt Stefanie Van Mol bij het familiebedrijf van haar ouders. ’s Avonds brengt ze uren achter haar computer door om haar kleurrijke personages en hun bezigheden tot leven te brengen. Stefanie van Mol is drie jaar geleden begonnen met schrijven en met succes, want ondertussen verkoopt ze honderden boeken per maand.
Dit boek krijgt 4 sterren ✪✪✪✪.

Met dank aan Stefanie van Mol en SVM Publishing voor het exemplaar om te recenseren

 

De eerdere recensies hier te lezen:

Recensie deel 1 hier te lezen: ‘Kies voor mij – Full Moon #1’
Recensie deel 2 hier te lezen: ‘Kies voor ons – Full Moon #2’
Recensie deel 3 hier te lezen: ‘Kies voor haar – Full Moon #3’ 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.